Acum citesti
Fabric prezintă noile lumini de bicicletă F și FL

Oferta luminilor de bicicletă este foarte bogată așa că este destul de dificil să vii pe piață cu ceva nou și adevărat folositor. Însă noul stop Fabric F30 vine cu o noutate sub forma unui accelerometru care face ca lumina stopului să devină mai puternică în momentul în care frânezi, la fel ca la mașini. În plus stopul va dispune de un senzor special care va aprinde lumina roșie și pe timpul zilei când tu frânezi.

stop fabric f30 02

Stopul se instalează ușor în suportul său care se fixează de tija de șa cu un colier elastic. Culorile disponibile pentru carcasă sunt alb și negru, iar prețul estimat este de 40 $.

stop fabric f30 03

Pentru partea din față a bicicletei Fabric propune lanternele FL300 – cu o putere de 300 lumen, și FL500 – cu o putere de 500 lumen. Același sistem ușor de fixare este prezent și aici. În plus lanterna dispune în partea din față de decupaje laterale pentru ca lumină să te facă vizibil și din lateral.

lanterna bicicleta fabric fl500 02

Cel mai interesant este însă faptul că cele două FL dispun și de patru LED-uri roșii instalate deasupra pentru a putea folosi această lumină noaptea și pe post de stop dacă este nevoie. Prețul estimat este de 60$ pentru FL300 și 80$ pentru FL500.

lanterna bicicleta fabric fl500 01

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =