Acum citesti
Jet Roll lansează Wild Weasel 2.0 – suportul compact de sub șa pentru scule

Suportul de scule Jet Roll ce se instalează sub șa este convenabil întrucât poți pune acolo toate sculele necesare unei ture de bicicletă de o zi, chiar și mai multe. Însă în această perioadă a anului condițiile de pedalare sunt cam „murdare”, iar trusa de scule poate avea mult de suferit. Din acest motiv noul Wild Weasel 2.0 este acum mai rezistent la zăpadă, lapoviță, mocirla și gheață mulțumită materialului impermeabil din care este fabricat.

gentuta sa scule Jet Roll Wild Weasel 2.0 16

Gentuța de șa Jet Roll Wild Weasel 2.0 se vinde împreună cu o cameră de mtb 29er sau două camere pentru cursieră, un cartuș CO2, două benzi din cauciuc cu care pliezi mai bine camerele de rezervă și chingile de prindere de șaua bicicletei. La interior există și o nouă buclă special făcută să poți transporta acolo pompa sau încă un cartuș CO2.

gentuta sa scule Jet Roll Wild Weasel 2.0 17

Culorile disponibile sunt albastru și gri, iar pentru o perioadă limitată va exista versiunea Joker cu mov, negru și gri cu cusături portocalii și verzi.

gentuta sa scule Jet Roll Wild Weasel 2.0 15

Prețul este de 65$ pentru versiunea standard și 105$ pentru versiunea Wild Weasel 2.0 Joker. Livrarea în România este gratuită. Produsul este cât se poate de util, iar acum este perioada numai bună pentru cadouri.

gentuta sa scule Jet Roll Wild Weasel 2.0 14

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − one =