Acum citesti
Kask lansează noua Rex pentru munte

Prezentată ca prototip pentru prima dată în 2014 şi încă o dată acum câteva luni italienii de la Kask în sfârşit fac disponibilă pe piaţă noua cască Rex. Detaliile le-am acoperit deja în articolul de mai sus însă este important de menţionat că noua cască este bine ventilată mulţumită celor 20 fante de aerisire fiind construită în jurul carcasei Multi In-Mold Technology.

La interior avem un cadru ce măreşte protecţia şi o carcasă din policarbonat. La fel ca majoritatea căştilor destinate disciplinei enduro, trail şi all mountain noua Kask Rex oferă mai multă protecţie la spate şi la tâmple.

casca protectie ciclism kask rex 03
Foto Kask.it

Ochelarii de protecţie tip goggle pot fi folosiţi mulţumită cozorocului reglabil. De asemenea poţi instala şi o cameră video de acţiune sau o lanternă mulţumită suportului special amplasat direct deasupra.

casca protectie ciclism kask rex 02
Foto Kask.it

La interior avem căptuşeală antibacteriană şi antimicrobiană cât şi curele Eco din piele care pot fi spălate. Casca este disponibilă în două mărimi şi poate fi reglată fix pe cap mulţumită sistemului Octo-Fit. Casca are o greutate de 290 grame (mărime M) şi un preţ de 180 euro.

casca protectie ciclism kask rex 04

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =