Acum citesti
Knog anunță noul sistem de lumini și energie portabilă PWR

Noul produs pe care Knog are de gând să-l lanseze se numește PWR și este un sistem modular de iluminat, dar nu numai. Noul produs oferă energie și pentru a-ți alimenta gps-ul, telefonul și luminile încărcate câtă vreme ești în natură și departe de priză. Ansamblul de lumini conține: o baterie reîncărcabilă de mare capacitate, lumini de 300 și 800 lm pentru bicicletă, lumină pentru camping, lanternă frontală și chiar un difuzor Bluetooth.

lumini knog pwr pentru bicicleta 02

Knog PWR Bank este elementul central al ansamblului. Este o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 3200 mAh și o greutate de 95 grame. Aceasta îți va ține încărcate prin USB toate electronicele tale „vitale”. Prețul anunțat este de 50$.

lumini knog pwr pentru bicicleta 06

Pentru alți 50$ poți primi lanterna de 300 lm, gândită pentru pedalat în oraș, plus acumulatorul reîncărcabil. În aceeași bani intră și suportul de instalat lumina pe ghidon. Suportul este gândit să poată fi instalat fără să fie încurcat sau fără să încurce alte accesorii deja instalate pe ghidon.

lumini knog pwr pentru bicicleta 08

Pentru prețul de 74$ poți primi altă lumină, cea destinată pedalatului în viteză pe potecă, prin pădure. Aceasta are o putere de 800 lm și o rază eliptică a luminii pentru a lumina mai bine drumul. Ambele lumini dispun de mai multe niveluri de putere și moduri de funcționare.

lumini knog pwr pentru bicicleta 03

Toate se încarcă acasă folosind un încărcător standard însă dacă optezi pentru pachetul „all inclusive” vei primi și un docking station care poate încărca doi acumulatori PWR în același timp. Există de asemenea, și un difuzor Knog ce-l conectezi prin Bluetooth la telefon. Acesta se fixează în locul unui suport pentru bidonul de apă.

lumini knog pwr pentru bicicleta 01

Alte accesorii includ banda elastică pentru lanterna frontală, dar și o lampă în toată regula pentru camping când stai la cort. Avantajul acestui ansamblu de produse este că dispui de un singur acumulator pe care îl poți folosi la toate accesoriile electrice de pe bicicletă plus la încărcarea telefonului smart sau a gps-ului.

lumini knog pwr pentru bicicleta 04

Proiectul Knog PWR este lansat prin intermediul platformei Kickstarter și beneficiază acum de prețuri promoționale. Primele livrări sunt anunțate pentru iulie 2017.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + ten =