Acum citesti
Lanţuri pentru bicicletă de la Slipnot

Ideea nu este nouă. Am mai văzut asemenea lanţuri, dar în special mai mult artizanale. Însă americanii de la Slipnot oferă pe piaţă asemenea lanţuri, de o calitate specială, pentru cele mai populare mărimi de roţi: 20, 26, 28, 700c şi mai multe dimensiuni pentru fat bike la care se adaugă şi dimensiuni personalizate pentru mărimi mai rar întâlnite.

Lanturi Slipnot bicicleta 01a
Foto: MN Bike Trail Navigator

Lanţurile Slipnot pentru bicicletă se pot instala aproape pe orice bicicletă, de la cursiere şi ciclocros la mtb şi fat bike. Potrivit fabricantului aceste lanţuri oferă tracţiune mai bună pe zăpadă, gheaţă şi noroi decât anvelopele cu ţinte. În plus ele funcţionează fără probleme indiferent de sistemul de frânare al bicicletei (disc sau jantă) şi chiar dacă sunt instalate aripi cu condiţia să existe un spaţiu de minimum 6 mm în jurul anvelopei.

Preţurile variază de la 95 la 115 $ în funcţie de dimensiune. Lanţurile se livrează şi în România. Din păcate costul livrării este de aproximativ 164$ ceea ce le face extrem de neatractive. Singura soluţie economică pentru a intra în posesia acestor lanţuri este să fie comandate direct în SUA. Aici livrarea costă doar 9$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 2 =