Acum citesti
Navigaţie urbană simplă şi rapidă cu BeeLine

Nu sunt rare situaţiile când trebuie să ajungem undeva în oraş pe bicicletă, nu cunoaştem locul şi trebuie să folosim ceva GPS pentru a nimeri. Există evident dispozitivele GPS dedicate din ce în ce mai răspândite însă sunt putini cei care le folosesc la altceva decât antrenamente sau cicloturism. Există desigur telefoanele smart cu hărţi gratis, dar cât de mult eşti dispus să rişti să-ţi instalezi pe ghidon telefonul scump şi fragil. Ok poate faci şi asta, dar ce te faci dacă plouă şi totuşi trebuie să pedalezi?

navigatie bicicleta BeeLine 06

BeeLine este un nou dispozitiv electronic ce se conectează la aplicaţia specială instalată pe telefonul tău şi care îţi va indica pe „bord” direcţia de mers. Practic BeeLine îţi arată întotdeauna linia dreaptă spre destinaţie. Avantajul faţă de navigaţia clasică, unde gps-ul stabileşte traseul, este că acum poţi alege singur străzile şi aleile pe care să pedalezi, tu trebuind doar să menţii săgeata de pe ecranul BeeLine arătând direct înainte.

navigatie bicicleta BeeLine 01

Desigur şi navigaţia clasica va regândi imediat ruta în cazul în care nu o iei pe unde îţi zice iniţial însă BeeLine are avantajul faptului că nu mai trebuie să ţii pe ghidon telefonul mult mai scump decât acest nou gadget care este şi rezistent la ploaie.

navigatie bicicleta BeeLine 02

Aplicaţia BeeLine îţi permite şi să introduci de-a lungul traseului tău alte puncte de reper importante unde vrei să ajungi. Aşadar linia spre destinaţie nu va mai fi una dreaptă ci va uni punctele de reper alese de tine.

navigatie bicicleta BeeLine 04

Desigur vei mai avea acum un dispozitiv electronic de încărcat însă cu o baterie plină BeeLine funcţionează între 1 şi 3 luni. Preţul promoţional pe Kickstarter este de 55 euro.

navigatie bicicleta BeeLine 03

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 5 =