Acum citesti
Noile ciclocomputere MySpeedy de la Sigma Sport

Apuse sunt zilele ciclocomputerelor standard şi anoste, practice, dar plictisitoare. Iată noua colecţie MySpeedy de la Sigma Sport. Nouă modele diferite vor fi lansate pe piaţă. Acestea includ cunoscutul sistem de instalare pe ghidon prin rotire şi transmiterea fără fir a informaţiilor.

Opţiunile disponibile pentru nou MySpeedy sunt: Camouflage, Sweety, Herbie, Evil Eye, Stars & Stripes, Dots, Aloha, Pow! şi Skull. Informaţiile afişate sunt viteza, timpul de pedalare, distanţa pedalată şi distanţa totală. Ecranul prezintă câte o singură informaţie pe rând pentru a fi uşor de înţeles pentru utilizator. În plus la pornire acesta afişează una din cel 11 „feţe”: craniu cu oase, smile etc. pentru a fi mai atractiv pentru biciclist.

Computerul dispune de un singur buton ceea ce-l face extrem de uşor de folosit. Nu în ultimul rând transmiterea informaţiilor de la senzor la computer se face wireless pentru a beneficia şi de un cockpit curat şi îngrijit.

sigma sport MySpeedy 10

Potrivit producătorului bateria durează mai mult de 4 ani şi poate fi înlocuită de utilizator. Desigur MySpeedy este rezistent la intemperii şi şocuri. Preţul recomandat de vânzare este de 165 lei, disponibil deja în România.

MySpeedy_Anzeige_POW_1_1_Seite_DE_EN_FR_ES_NL.indd

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 16 =