Acum citesti
Nonstop On Wheels lansează 3 căști noi

Puțin este 2 ani a durat pentru Nonstop On Wheels (NOW) să lanseze pe piață un trio foarte atractiv de căști de protecție pentru bicicletă: Furi, Zappi și Urbi. Căștile sunt gândite să acopere cam toate segmentele velo, de la ciclism șosea la navetă în oraș. Deși nouă în domeniu velo compania are pe piață o vechime de peste 10 ani în domeniul căștilor pentru motociclete. Așadar tehnologia lor e bine încercată.

NOW Furi

Furi este modelul de top al producătorului american. A fost testat în tunelul aerodinamic cu rezultate foarte bune. Este și foarte ușoară mulțumită designului interior de tip skeleton, care menține spuma EPS în poziția corectă. Greutatea declarată este de doar 240 g pentru mărimea S/M. Casca oferă 32 fante de ventilație, iar prețul anunțat este de 218$.

casca bicicleta now FURI 14

NOW Zappi

Casca are un design și mai îndrăzneț decât Fury însă tehnologia este în mare parte similară oferind un design mai aerodinamic și ceva mai multă ventilație în partea din față deși în total există tot 32 de fante. Zappi dispune de același sistem de fixare pe cap cât și căptușeală antibacteriană ce poate fi scoasă pentru spălare. Prețul anunțat este de 198$, iar casca cântărește doar cu 5 grame mai mult decât Furi.

casca bicicleta now ZAPPI 01

NOW Urbi

Ultima cască din gamă este cea mai ieftină, la doar 90$. Este o cască gândită să fie eficientă în oraș la drumurile zilnice pe bicicletă. Casca dispune de sistemul de ventilație Spider Web care unește prin canale deschizăturile de pe suprafața căștii cu canelurile de la interior ce canalizează aerul cald în afara căștii. Casca are o greutate de 305 g, dispune de construcție EPS și in-mold, dar și de același sistem de fixare pe cap întâlnit la modelele mai scumpe. Ventilația se face prin doar 10 fante.

casca bicicleta now URBI 02 casca bicicleta now URBI 03 casca bicicleta now URBI 01

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 5 =