Acum citesti
Nou pe piață – ochelarii sport 720 armour

Echipamentul sportiv prezent pe piața românească încă tânără, este destul de variat. Există în magazinele de profil modele de la cele mai cunoscute firme din lume, dar și echipament mai puțin pretențios, de buget, accesibil mai multor categorii de sportivi. Este însă loc de mai bine, iar la ultima ediție a Salonului Bicicletei, am fost bucuroși să vedem că piața se îmbogățește cu modele noi.

Una din ultimele mărci sosite în România este 720 armour, un brand australian de ochelari sport importat de SC. ERELKA, cei care se ocupa și de bicicletele Silverback testate recent de noi.

720 armour a fost înființată în Australia în 1996, iar numele mărcii constă în alăturarea a doi termeni: „720” este provocarea supremă în lumea sporturilor extreme, să te poți roti în aer 720 grade, iar „Armour” este armura, simbolul echipamentului solid de protecție.

Compania produce mai multe serii de produse, în România fiind prezenți ochelarii din gama A-Trak Series, Optex Series, Performance Series și Urban Series.

La redacție am primit deja la test o pereche de ochelari 720armour Dart, un set ce conține tot ce ar avea nevoie un ciclist profesionist: ochelarii sport, două seturi de lentile de rezervă de culori diferite, ce se fixează magnetic, pernițe de rezervă pentru sprijinul pe nas, săculeț de transport și curățare și borseta de transport. Ochelarii vor fi testați în cadrul competițiilor sportive, dar și la ture de agrement.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + thirteen =