Acum citesti
Oakley şi Troy Lee Designs pun la cale 6 modele noi de goggles

Troy Lee Designs este deja cunoscută pentru căştile pentru ciclism şi motociclism aşadar o colaborare cu Oakley pentru a crea o serie nouă de goggles nu poate fi decât de bun augur. Airbrake MX Thunderbolt şi Mayhem alături de alte 4 modele noi de goggles urmează a ajunge în magazine.

oakley_airbrake_mx_tld_thunderbolt_fire_iridium oakley_Mayhem_TLD_Zap

În plus faţă de culorile noi ale colecţiei TLD Thunderbolt Airbrake oferă toate opţiunile pe care le găseşti în varianta standard Airbrake inclusiv lentilele Plutonite şi rama O Matter care foloseşte un mecanism dublu Switchlock pentru schimbarea lentilelor. Rama dispune şi de loc pentru folii sau pentru instalarea sistemului roll off pentru concursuri. Preţul nu este anunţat însă vor fi mai mult decât variantele standard Airbrake şi Trade datorită lentilei Fire Iridium.

Va fi şi o versiune nouă pentru Oakley Mayhem Pro MX. Mayhem este practic modelul Airbrake la care nu s-a mai pus mecanismul Switchlock şi roll-off. Ochelarii se vând împreună cu 7 folii, protecţia detaşabilă O-Matter pentru nas şi lentile gri sau transparente având un preţ mai mare cu 10$ faţă de modelele standard care costă 110$.

Ochelarii retro-cool TLD Oakley Breadbox arată, de asemenea, foarte bine fanii TLD având două opţiuni pentru culori. Alte două adiţii la colecţie includ TLD Offshoot şi TLD Jupiter.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + fourteen =