Acum citesti
Pedro’s devine eco şi lansează scule noi

Prezent şi în magazinele de biciclete din România sculele şi lichidele destinate întreţinerii unei biciclete de la Pedro’s primesc anul acesta câteva obiecte noi în colecţie. Noii cleşti Pedro’s au o lungime de 15 cm pentru o pârghie mai bună. Vorbim aici de cleştele pentru desfăcut quicklink-uri din lanţ, mini patent multifuncţional şi cleşte pentru tăiat bride din plastic. Preţul este de 23 euro fiecare.

scule pedros 2015 01

Pedro’s prezintă şi un cutter special gândit pentru mecanici. Nu se întâmplă rar să ai nevoie să tai cutiile de carton în care vin bicicletele. Noul cutter Pedro’s este pliabil şi foloseşte lame standard. Este şi mult mai robust întrucât mânerul este fabricat din aluminiu şi oţel. Preţul este de 16 euro.

scule pedros 2015 03

Dacă încă foloseşti discurile din plastic pentru a strânge angrenajul Shimano Hollowtech II a venit vremea să upgradezi. Noua sculă de la Pedro’s face ca task-ul să fie mai uşor de îndeplinit întrucât permite un control mai bun asupra cuplului aplicat. Unealta costă 12,5 euro. Aflată încă în stadiul de dezvoltare este şi cheia de spiţe cu două feţe. Avantajul acestei cheiţe este ergonomia şi faptul că poate fi întoarsă şi folosită pe ambele părţi. În plus Pedro’s va lansa spre toamnă şi câteva noi produse printre care chei dinamometrice presetate şi UN CIOCAN.

scule pedros 2015 05

Cel mai important este faptul că Pedro’s a lansat gama de produse ecologice destinate întreţinerii bicicletei. Acestea nu conţin compuşi volatili organici. Potrivit companiei este foarte dificil de produs substanţe pentru întreţinerea bicicletei, dar este şi mai dificil să le faci ecologice. Gama de produse s-a aflat în dezvoltare timp de 3 ani la care s-a adăugat încă un an de teste. Aceste noi produse curăţă perfect uleiurile şi mizeria după care se clăteşte doar cu apă.

Pedro’s Pig Juice este un lichid pentru curăţat lanţul. Acesta nu conţine coloranţi sau solvenţi fiind biodegradabil şi obţinut din plante. Preţurile sunt de 7 euro pentru recipient de 1 litru sau 10 euro pentru 4,7 litri.

scule pedros 2015 08

Degreaser 13 este un produs similar însă destinat altor componente ale transmisiei. Preţul este de 8,5; 12,5 sau 58 euro în funcţie de mărimea recipientului.

Pedro’s Green Fiz a beneficiat de acelaşi tratament eco fiind acum detergentul ideal pentru întreaga bicicletă. Lichidul este disponibil în concentraţie normală în diferite variante de cantităţi la preţuri de la 9 la 13 euro sau în concentraţie de 16 ori mai mare la preţuri de 11 sau 16,5 euro în funcţie de mărimea recipientului.

scule pedros 2015 09

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 10 =