Acum citesti
Speedplay lansează noua pedală mai ieftină SYZR din crom molibden

A durat mult până când Speedplay a reuşit să lanseze pedala pentru off road însă acum aceasta este disponibilă la vânzare. Mare parte a întârzierii s-a datorat faptului că Speedplay a căutat cel mai eficient mod de transfer al puterii de la picior la pedală, ceva care să fie cât mai apropiat de eficienţa pedalei lor pentru şosea.

Acum că variantele din oţel inoxidabil şi titan sunt pe piaţă Speedplay oferă şi o versiune mai ieftină din crom molibden cât şi unul dintre cele mai dezvoltate programe din punct de vedere al lungimii axului pedalei.

Speedplay SYZR crmo crom molibden 02

Această pedală dispune de toate tehnologiile de top regăsite la modelele mai scumpe singura diferenţă fiind cea a materialului axului care este acum din aliajul crom molibden. Pedala este puţin mai grea, iar preţul recomandat este de 165$.

Întrucât suntem cu toţii diferiţi Speedplay oferă noua pedală cu 4 variante de lungimi de ax 50, 53, 59 şi 65mm în plus faţă de lungimea standard de 55 mm. Achiziţia poate consta în pedale cu totul, doar axul sau set de 2 axuri. În acest fel ai cele mai mari şanse să nimereşti dimensiunea care ţi se potriveşte cel mai bine. Din imagini noua Speedplay SYZR seamănă mult cu sistemul de prindere Shimano SPD însă din comunicatul de presă nu rezultă dacă există şi compatibilitate între ele.

Speedplay SYZR crmo crom molibden 01

La vânzare vor fi disponibile în această variantă cu axuri de lungimi diferite şi pedalele SYZR din oţel inoxidabil preţul fiind puţin mai mare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 16 =