Acum citesti
Stativ de service Martin Velo la un preț rezonabil

Internetul este plin de produse și servicii nedescoperite încă, numai bune pentru bicicletele noastre. Una din ultimele descoperiri este stativul de bicicletă. Dacă ai ajuns la un anumit nivel de pasiune și îndemânare încât îți permiți să rezolvi singur cam toate reparațiile bicicletei, atunci cu siguranță ai nevoie de un astfel de suport.

suport stativ reparatii bicicleta 03

Mai există asemenea produse pe piață însă majoritatea au un preț destul de mare dispunând de branding cunoscut. La preț accesibil mai sunt și stativele din supermarketuri însă acestea dispar repede atunci când se duce vestea.

Produsul de față are un preț cât se poate de competitiv, iar calitatea este pe măsură. Stativul este solid fiind fabricat din oțel. Înălțimea este reglabilă plaja fiind între 115 și 140 cm. Tot reglabilă este și prinderea pentru cadru. Acest stativ poate susține cadre de bicicleta cu diametre între 25 și 70 mm.

Stativul dispune și de tăviță pentru scule amplasată confortabil la nivelul mâinilor. Nu în ultimul rând suportul se rotește 360 grade pentru a-ți ușura cât mai mult munca plăcută la bicicletă.

Prețul este de 250 lei și este disponibil pe site-ul importatorului oficial.

Vezi Comentariu (1)
  • Mi-am cumparat de la Decathlon un stativ reparatii. Cred c-a costat 150 lei. L-am folosit si sunt multumit de el. De asemenea, ai garantie 2 ani. Hotarati si voi daca merita.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =