Acum citesti
AIO Smart Sleeve, senzori HR și EKG în mânecă

Aio-Sleeve-1Dacă până acum măsurarea HR-ului includea purtarea unei centuri pe piept sau, mai nou, pe braț, iată că apar și idei noi în acest domeniu. AIO Smart Sleeve vine cu o idee nouă și cu informații suplimentare despre funcționarea organismului.

Aio Sleeve de la Komodo Technologies este o mânecă ce conține un senzor care preia multe informații și permite chiar și controlul melodiilor din căști. Aceasta aduce facilități noi față de majoritatea dispozitivelor de tip activity tracker, cea mai importantă fiind preluarea informațiilor EKG. Astfel, pe lângă puls, senzorul va analiza funcționarea inimii. Acest lucru nu folosește doar la antrenament cu permite și detectarea unor eventuale nereguli care ar putea cauza probleme mari de sănătate.

Aio-FeaturesAio-Sleeve-3În afară de EKG, senzorul măsoară aceleași lucruri ca un activity tracker normal: tipul somnului, numărul de calorii arse, etc… Este în plan implementarea măsurării oxigenării sângelui și a temperaturii corpului, plus un barometru, senzor pentru calitatea aerului și un senzor de radiații UV.

Momentan mâneca smart este sub formă de proiect pe kickstarter, unde puteți comanda una în avans la prețul de 99 USD ajutând și la implementarea proiectului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =