Acum citesti
Anvelopă de Trekking nouă de la Schwalbe: Tour Plus

Tour Plus este o nouă anvelopă de Trekking care pe lângă o viteză de rulare bună promite a oferi și protecție eficientă împotriva unei eventuale pene de cauciuc. De fapt, cei de la Schwalbe precizează că modelul de față oferă o protecție de 5 stele comparativ cu alte modele din gamă.

 schwalbe_tour_plus

Secretul constă în protecția cu o grosime de 3 mm aflată între peretele interior și carcasa anevlopei (ilustrată cu gri deschis în imaginea de mai sus), care va proteja camera din interior împotriva cioburilor sau a pietrelor foarte ascuțite. De asemenea, cei de la Schwalbe precizează că noua anvelopă este alternativa ideală la clasicul Schwalbe Land Cruiser, oferind acel plus de protecție de care mulți au nevoie.

Noul Tour Plus are un profil care-l poate ajuta și pe drumurile de macadam, iar cei care simt nevoia unui profil care să ofere o viteză de rulare și mai mare, au la dispoziție modelul Road Plus.

schwalbe_road_plus

Ambele anvelope vor fi în curând disponibile în magazine, la un preț recomandat de 21.90 euro.

via Schalbe

Vezi Comentarii (3)
  • De 4 ani folosesc Land Cruiser ca anvelopă multirol şi sunt mulţumit. Cu siguranţă voi încerca şi noul model. Dar ca să fie alternativa ideală pentru o anvelopă deja foarte bună, şi să-şi justifice preţul (22 de euro faţă de 13 euro), ce pot oferi? Este posibilă o greutate mai mică la un cauciuc durabil şi protejat anti-pană? Rămâne să vedem.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =