Acum citesti
Anvelopa pentru noroi Schwalbe Dirty Dan pentru 29er

Schwalbe a decis că este momentul ca anvelopa pentru noroi, Dirty Dan, să fie disponibilă și pentru bicicletele 29er. Așadar au construit-o și au trimis un comunicat de presă în care povestesc mai multe despre aceasta.

schwalbe_dirty_dan_29er

Profilul cu crampoane înalte și distanțate vor asigura o aderență sporită pe teren moale dar și pentru o capacitate de curățare bună sau performanțe bune când vine vorba de reprizele de frânare. Noul Dirty Dan va fi disponibil în formatul 29 x 2.00 sau 26 x 2.00, pentru probele de XC.

Pe lângă versiunea de Cross Country amintită mai sus, Dirty Dan va fi disponibil și în versiunea pentru Downhill și SuperGravity. Acestea din urmă vor beneficia de crampoane adiționale amplasate între crampoanele laterale, pentru a oferi și mai multă aderență în viraje. Mai mult decât atât, compound-ul VertStar promite să acționeze ca un lipici între anvelopă și terenul pe care rulează bicicleta. În această versiune, Dirty Dan poate fi utilizată atât pentru downhill cât și pentru enduro, fiind disponibilă în dimensiunile 26 x 2.35 sau 27.5 x 2.35.

Prețul recomandat este de 54.90 euro.

via Schwalbe

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + nine =