Acum citesti
Bar-ends ajustabile din mers de la Revolver

Pentru cei ce merg mult pe bicicletă zilnic şi pentru turele foarte lungi este mereu nevoie de noi poziţii ale mâinii care tinde să obosească pe ghidon. Bar-end-urile îndeplinesc această funcţie cu succes, ele existând pe piaţă într-o imensă varietate de forme şi materiale pentru toate gusturile, formele mâinilor şi stilurile de pedalat. Totuşi, dacă statul pe bicicletă depăşeşte un anumit număr de ore, diferit pentru fiecare om în parte, parcă nici bar-ends-urile nu mai oferă confortul necesar şi simţim nevoia de o poziţie nouă.

Revolver-Bar-Ends-3-600x400Mike Lane este un fost curier pe bicicletă care a suferit mult de dureri de spate. El a creat un set de bar-ends reglabile, cu 8 poziţii posibile, ele rotindu-se 360 de grade. Nu toate poziţiile sunt şi utile, dar majoritatea sunt. Pentru acţionare este folosit un trăgaci asemănător cu unul de pistol, de unde şi denumirea de Revolver.

Acestea sunt disponibile pe Kickstarter unde puteţi găsi şi mai multe informaţii. Avem chiar şi un videoclip de prezentare a produsului:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − eleven =