Acum citesti
BH lansează EVO, o cască performantă şi ieftină

Producătorul spaniol de biciclete BH a început, asemenea multor alţi producători, să îşi creeze o gamă proprie de echipamente şi accesorii. După ce cu câteva săptămâni în urmă au lansat o gamă de pantofi de ciclism, acum ei lansează căştile EVO, care oferă performanţă premium la preţ redus.

În timp ce majoritatea producătorilor de căşti se orientează mai nou pe aerodinamică, EVO este proiectată având ca scop greutatea redusă şi o aerisire bună. Structura este dintr-o singură piesă de policarbonat cu tehnologie in-mold EPS, dar greutatea este de doar 218 g pentru mărimea L/XL şi cu 10 g mai mică pentru mărimea S/M.

BH_EVO-helmet_road-mountain-bike_affordable-premium_red-detailsInteriorul căştii nu are multe canale de ventilaţie, dar beneficiază de structura aerisită a carcasei, căptuşală care absoarbe umezeala şi sistemul minimalist de prindere. Ajustarea se face printr-un buton rotativ simplu în spate, fiind de asemenea reglabilă separat şi pe înălţime. Închiderea buclei se face cu un sistem magnetic propriu BH despre care ei susţin că este foarte simplu de folosit cu o singură mână.

Casca este proiectată atât pentru şosea cât şi pentru MTB, include un vizor detaşabil şi este disponibilă doar neagră, cu trei culori secundare diferite. Preţul este de 80 de euro.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =