Acum citesti
Biciclete de downhill pentru copii de la Commencal

Din ce în ce mai mulți copii aleg Downhill-ul ca disciplină de viitor, așadar pregătirile temeinice trebuie să pornească din timp. Cei de la Commencal vin în sprijinul celor vor să-și înceapă cariera cât mai rapid și lansează o gamă de biciclete de downhill pentru cei mici. Gama va cuprinde 3 modele, cu roți de la 20 până la 26 de inch, optimizate pentru trasee dificile, drop-uri sau sărituri.

Prima pe listă este modelul Supreme 20, dotată cu amortizoare pe aer, frâne pe disc și un sistem de transmisie single speed. Prețul de pornire este de 1.499 de euro, iar roțile au un diametru de 20 de inch fiind recomandată pentru copii între 6 și 11 ani.

commencal_supreme_20

Supreme 24 este a doua pe listă, recomandată pentru copii de 12-14 ani și care oferă o cursă serioasă de 140mm, anvelope cu o lățime de 2.35 inch, ax de 15mm pentru prinderea roții de față, frâne pe disc și amortizoare pe aer. În versiunea cu amortizor pe aer, prețul este de 1.699 de euro, pe când versiunea cu amortizor pe arc, de 1.499 de euro.

commencal_supreme_24

Ultima dar nu cea din urmă este un model pentru cei de 15 ani sau peste, fiind recomandată celor cu o înălțime cuprinsă între 1.40 și 1.70m. Poartă denumirea de Supreme Jr. și rulează pe roți de 26 de inch. Surprinzător, dar prețul este mai mic decât cel al modelului cu roți de 24 de inch, fiind oferită pentru 1.499 euro.

commencal_supreme_junior

via Commencal

Vezi Comentarii (2)
  • Am deja o bicicleta de la Downhill si sunt multumit de eao folosesec mai mereu la curse cu baietii si mai mereu castig de abia astept sa iasa bicicleta Mondraker Foxy cu roti de 29 de inchi 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − seven =