Acum citesti
Bicicletele BULLS acum în România

Mulți dintre voi au așteptat un reprezentant Bulls în România, bazându-ne pe faptul că am primit mai multe mailuri legate de această temă. Așteptarea a luat sfârșit căci BULLS este prezent prin compania Downhill and More începând cu această lună. Bicicletele BULLS se remarcă prin faptul că oferă calitate de top, dar la prețuri mai rezonabile.

bulls-romania-1

Mai mult decât atât, vor exista și modele 2015 cu reduceri substanțiale, precum modelul Bulls Aminga, oferit pentru 4.000 de lei, echipat cu componente Shimano SLX și XT, o furcă cu cartuș de aer Epicon RL și cu o greutate de doar 11.6 kg.

bulls-romania-2

Poți vedea toate bicicletele pe site-ul celor de la downhillandmore.ro, căci gama este variată și cuprinde biciclete de Cross Country, All Mountain, Downhill, BMX-uri, biciclete de roaș sau biciclete pentru copii. Mai jos poți citi mai multe despre istoricul companiei.

ZEG (Zweirad-Einkaufs-Genossenschaft) este o asociatie de achizitii din Europa, care a strans sub aripa ei peste 1000 de membrii, specializati in vanzarea de biciclete si accesorii de profl. Sediul central precum si depozitul se afla in Köln, Germania.

ZEG a fost infiintata in 1966 de catre Bernhard Lakämper, Hans Krämer si inca 6 comercianti de biciclete. Scopul asocierii a fost acela de a obtine impreuna conditii mai bune de achizitii pentru comerciantii de biciclete. In 1983 au lansat prima lor marca proprie de bicicleta NSU-Rubin, care a avut un success enorm, in primul an vanzandu-se 55.000 de bucati.

In anii ce au urmat ZEG a crescut in continuare. Incepand cu anul 1994 s-au inscris in asociatie si primii comercianti din afara Germaniei. Primii au fost comerciantii din Olanda, 1999 au urmat cei din Belgia, Austria si Elvetia. In anul 2002 s-au alaturat comerciant din Franta iar in anul 2004 din Italia. In 2008 ZEG a preluat un grup important de comercianti din Franta, Veloland, sub denumirea caruia isi desfasuara si astazi activitatea. In 2009 s-au alaturat comercianti si din Lituania, Letonia, Estonia si Polonia. Incepand cu anul 2014 ZEG este prezenta si in Romania prin intermediul Downhill and More.

ZEG a ajuns in anul 2014 la o cifra de afaceri de peste 1 miliard de EURO, cu un numar de aproape 200 de angajati, un centru logistic si depozit in Köln de peste 60.000 mp, cu o capacitate de stocare de 41.000 de biciclete si performanta de a manipula si livra catre membrii asociatiei 5.000 de bucati pe zi, gratie unui sistem complet automatizat. ZEG se asigura astfel ca pe langa calitatea produselor sale poate oferii si cantiitatea necesara.

Incepand cu anul 1983 ZEG nu a mai actionat doar ca o asociatie de achizitii ci a inceput sa dezvolte marci proprii de biciclete. Astfel au aparut marciile emblema Pegasus, BULLS si Yazoo, marci carcterizate printr-o calitate premium la preturi foarte atractive. Acest lucru este posibil prin proiectarea si dezvoltarea in Germania si asamblarea in Asia.

Bicicletele Pegasus apartin categoriilor de City si Trekking, in timp ce bicicletele BULLS reprezinta un punct de referinta in domeniul MTB, Road, Cross, BMX si Dirt/Slalom iar Yazoo sunt dedicate copiilor.

In anul 2013 ZEG achizitioneaza producatorul de biciclete WANDERER, extinzand astfel produsele din gama premium. ZEG detine pentru diverse produse licenta exclusiva de distributie, cum ar fi bicicletele pliabile Dahon sau bine cunoscuta marca italieneasca PINARELLO. In 2014 ZEG a preluat de la Acell Group dreptul asupra marcii HERCULES.

Furnizorii atent selectionati, comerciantii specializati si numarul in continua crestere a clientiilor multumiti stau la baza filozofiei unei istorii de 50 de ani de succes.

Vezi Comentarii (2)
  • Ce parere aveti despre o bicicleta NSU Rubin cu suspensie fata (nu stiu de care), 27 viteze (9×3 cred) cu acera pe spate si schimbatoare si nexave in pedale ?….este buna de cumparat la pret sub 300 RON ?

    THX!

  • Am o bicicleta BULLS SHARTAIL Sport XC.Bicicleta a fost cumparata si adusa in Romania din Germania, cu toate actele legate de ceea ce inseamna livrare .Bicicleta are cca 600 Km si sesizez un zgomot greu de localizat ,in butucul pedalelor ,doar cand pedalarea este pe urcari si doar pe momentul apasarii pedaleli de pe piciorul dret.Bicicleta are seria ID 121325 Rahmen-Nr:AA41219265 made in Cambogia 110151097.Nu asi dori ca bicicleta sa fie „reparata” de meseriasi care probabil nu au mai avut de reparat o astfel de cicicleta si sa ma trezesc cu nu stiu ce surprize si de aceia va rog pe dvs. sa-mi spuneti ce se poate face pentru rezilvarea acestui mic defect,sa zice.In asteptarea unui raspuns va multumesc pentru atentie.
    Iosif-Alexandru PASCU Resita ,str. Caen,bl.7, sc.1 ap.6 tel 0724341947

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − two =