Acum citesti
Biciclist acroșat cu mașina din răzbunare

Scene aproape incredibile pe străzile din București, acolo unde zilele trecute un biciclist a fost acroșat de o șoferiță pentru faptul că a protestat din cauza faptului că aceasta i-a blocat direcția de mers. Cum s-au desfășurat evenimentele, poți vedea în filmul de mai jos.

Vezi Comentarii (45)
  • In astfel de momente tare greu e sa te controlezi sa nu-i tragi una. Sa ne spui pe parcurs ce ai rezolvat cu procesul asta sa stim si noi pe viitor. Inca nu m-am decis daca sa.mi cumpar camera pe bicicleta, ca pe masina am deja.

  • Eu as zice ca tanti mitza nu dat prioritate nu ca a blocat directia de mers. In plus biciclistul ar fi trebuit sa opreasca martorii si sa fie consemnati de organ altfel s-ar putea ca un judecator sa nu ia in serios filmarea aia din care se deduce ca a dat peste el…

  • probabil nu se intampla toata treaba asta daca nu o atentionai cu ciocanitul ala in geam.
    E vina ei dupa aia ca te-a lovit, dar pe viitor incearca sa te abtii sa dai in masina omului.

  • Dupa ce ca nu stie sa conducă,doamna are si o tona de tupeu. In numele tuturor bicicliștilor agresați in trafic de șoferii nesimțiți,recomand domnului cu bicicleta sa meargă pana in pânzele albe si sa o faca pe doamna de la volan sa plătească pentru atitudinea greu de calificat.

  • recomandare primita de la un politist de circulatie: trebuie lasat semn in partea laterala a masinii – de contact fizic -pt ca domnii politisti sa aiba un obiect al muncii si evident filmarea . acestea sunt dovei suficiente pt a deschide un caz de cercetare. iti multumesc ca ti-ai pastrat calmul , e o papam cu niste pumni si ii ofeream carne din cauza nervilor. te rugam sa revii cu noutati.

  • De ce simti nevoia sa bati in masina omului? Ai cumparat-o tu? Sincer va meritati soarta sa dati de tampiti d-astia care se pun la mintea voastra. Comporta-te civilizat, cum ai facut-o si dupa, ai mers pe trotuar. Nu fa pe victima, ca tu ai inceput tot scandalu cand i-ai lovit masina. Nevinovatii de voi, asa faceti si cand aveti benzi trasate pe trotuar, va bagati pe carosabil, desi nu aveti ce cauta.

    • bai tarfo, ca altcumva nu pot sa iti spun, daca era unu cu o masina in loc de biciclist si o lovea pe tarfa asta si mai praosta cu 50km/h ia zi, nu o facea praf? si a cui era vina? 2 palme in geamul lateral = o dejenire sa fi mai atent data viitoare, dar cum mintea ta de tarfa proasta nu poate sa conceapa asa ceva normal ca te ataci ca o tarfa, tarfo!

    • Esti roman se vede bine, ai simtul proprietatii foarte dezvoltat. Eu in locul biciclistului ai bateam in geam cu o caramida si o ranga intre dintii curvei. Si fac ceva pe proprietatea ta, daca atentezi la integritatea mea joc in picioare pe capota ta, e simpla treaba, nu te astepta la respect daca tu esti gibon.

    • TU NU CEDEZI TRECEREA UNUI ALT VEHICUL SI TE ASTEPTI CA ACEL INDIVID SA NU ITI INCARCE FRIGIDERUL CU CARNE SI SA TE ATENTIONEZE ???!!!?!?!?!

      SI BENZILE DE PE TROTUARE NU MAI SUNT LEGALE!
      SE CIRCULA PE STRADA CU BICICLETA.

      Pe mine m-au atentionat niste politisti si mi-au zis ca nu mai e voie pe trotuar.
      Dumnezeu cu mila sa nu imi ia viata cineva (daca sunt multi ca tine in trafic e de naspa).

  • O sa raspung utilizatorului „sofer” care afirma cu tarie ca ai o parte de vina ptr simplu fapt ca ai atentionat-o pe nesimtita si tupeista secolului: tu probabi, „sofer care ai mintea unei primate, nu poti sa faci diferenta dintre o masina, unde esti protejat de fier si o bicicleta scuter sau motor, unde esti protejat de un echipament sumar, trebuie sa-ti mentii echilibrul si sa fi atent la gropi si la astfel de cretini. Tu, draga „soferule” care crezi ca ai soseaua doar ptr tine si care ti-ai luat carnetul pe spaga ca mintea nu te duce sa scoti cele 26 de puncte la examenul ptr permis, trebuie la afli ca e prioritar sa protejezi pietonii, biciclistii, scuteristii…..ptr ca orice cazatura se lasa cel putin cu o rana, pe cand tu giboane, poti avea cel mult o zgarietura pe masina ta noua. Sa concluzionez soferule, mai bine stateai in banca ta si nu comentai nimic. Despre soferita!? LA PARNAIE!

  • Sfat. Indiferent ca esti sofer sau biciclist, poate chiar pieton, cand cineva ca tanti iti taie calea si se baga in fata dar tu ai timp sa opresti si sa nu se produca un accident, lasa-l sa treaca si apoi continuati linistit drumul. Nu s-a intamplat nici un accident , nu a fost ranit nimeni deci nu ar trebui sa fie nici o problema pt nimeni. Da ti-a taiat calea da nu te-a lovit, nu reactiona sub orice forma ar fi (dai peste nebuni mai mari ca tanti si cine stie ce se intampla).

    • Stimabile!? Sa-ți bagi tu undeva sfatul tau inteligent! Cu siguranța nu te urci pe bicla, chiar bănuiesc ca ești un frustrat care se oftica dacă trece unul cu bicla pe la stop….Ma consider utilizator normal al bicicletei, nu fac minunății pe drum si-i respect pe șoferi (si eu la rându-mi sunt șofer), dar!, dar!, nu cred ca trebuie sa circul cu frica unui accident iminent(ca in cazul de mai sus) când niște ……..specimene ca individa din film, nu pun preț pe viața mea. Refuz sa merg așa fără sa reactionez (ptr ca altfel nimeni nu mișca un deget, mai ales Miliția) si prefer sa abuzez de instinctul de conservare, …..decât sa fie prea târziu ptr mine. Faptul ca nu s-a întâmplat o tragedie e un lucru fericit, dar in alte condiții de trafic si de neatenție se putea întâmpla o nenorocire sau o tragedie.

  • Doamna ofuscata cu copil in masina (apropo, buna educatie copilului a oferit) a virat la stanga pe INTERZIS. Si MERCECDES-ul ce iesea de acolo, tot pe INTERZIS circula. Drumuletul acela de la MEGA intre VERGULUI si BASARABIA este interzis toturor vehiculelor (exceptie fac DOAR masinile de marfa).

    Deci doamna cu fatza aia stramba, pe langa toate aspectele rutiere, are un comportament antisocial si un pontential criminal. Sunt de parere ca biciclistul a reactionat normal (tinand cont ca el este mult mai expus decat o masina) atat cu batutul in geam cat si cu reclamatia la politie.

    Oricum doamna se va alege cu permisul suspendat, insa poate fi acuzata pentru neglijenta in trafic.

  • Nu stiu daca a observat cineva ( va puteti uita la film cu incetinitorul ) dar „copilasul” filma cu aparatul atunci cand mama sa protectoare a lovit biciclistul. In imagine se poate observa si un rictus de hiena pe fetisoara baietelului. Ce sa zic,multa lume bolnava…cu capul.

  • Umanitatea si respectul pentru calatoria/traseul ceilorlalti participanti la trafic lipsesc cu desavarsire.

    Cand ma plimb cu copilul pe trotuar si pe aleiile din parc, adesea observ biciclisti frustrati care ignora prezenta copiilor si trec cu viteza si la distante mici pe langa ei [ma refer si la copiii care abia invata sa mearga pe langa carucior].
    In schimb cand plimb cainele biciclistii nu numai ca reduc viteza ba chiar ma ocolesc…

    • la o lovire de genul trebuie sa-ti verifici cadrul.

      Pe mine m-a luat cineva pe capota. Am crezut ca nu am patit nimic.

      Bicicleta, insa, dupa ce am dus-o in service la un control,… avea CADRUL FISURAT fix unde sunt pinioanele. E dusa, adica. Mi-au zis ca se poate rupe in timp ce merg pe ea. Ar trebui luat alt cadru, ergo, alta bicla.

      Trebuia sa ii fi cerut banuti seriosi tipului, dar 90% a fost vina mea pt ca am „tasnit” pe trecerea de pietoni (fara sa merg pe LANGA bicicleta). El nu m-a vazut, cel mai probabil, a ambalat acceleratia si m-a lovit intr-un metru.

  • instrinctul de conservare te impinge la a-i da cu ranga-n geamuri si-n gura la nesimtita aia. eu ma bucur ca tu te-ai stapanit si ai filmat ca ai sanse sa-i rezolvi de o „factura” la politie soferitei si poate, la un proces, sa scoti si ceva daune morale, in speranta ca are RCA la o companie serioasa.
    bafta in continuare!

  • Ca si sofer ce sunt , in urma la ceea ce am viziualizat prefeream daca eram in locul doamnei de la volan sa cobor geamul si sa zic : Scuze domnule, sau imi pare rau. Nu este greu atunci cand gresiti oamnei buni sa invatati sa va cereti SCUZE, cateodata chiar daca nu este vina ta. Nu este necesar imperios sa recurgi la acte de razbunare sau violenta la adresa semenului tau. Nu faptul ca ai o masina esti mai „tare” decat cel de pe bicicleta. Intr-adevar condamn gestul soferitei pe care il cataloghez ca inadmisibil, acela de a provoca o hartuie in trafic sau chiar de provocare a unui accident iminent.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =