Acum citesti
Bicishop, al doilea magazin de biciclete spart săptămâna aceasta

De curând am fost anunțațti că și magazinul Bicishop a fost spart în cursul nopții de ieri, fiind al 2lea după BikeXCS, care a întâmpinat aceeași problemă duminică noapte.

Momentan nu este cunoscut prejudiciul adus magazinul Bicishop și nu există detalii în ceea ce-i privește pe făptași, însă Poliția a fost la locul spargerii pentru a culege mai multe informații.

Magazinele de biciclete sunt astfel avizate să folosească antifurturi, cel puțin pentru bicicletele expuse în vitrină.

Vezi Comentarii (13)
  • acum ca si la noi gasesti biciclete mai de calitate, de ce sa te mai duci pana in germania sa le furi de pe strada? :))) s-au boierit si hotii… in plus politia din romania nu e in stare de nimic, spre deosebire de cei din vest.

  • Ar trebui ca militia sa si faca ceva, nu doar sa manance gogosi. Multi oameni o duc prost, si iarasi multi (ne-oameni) aleg calea usoara, si anume sa fure. Asadar, eu m-as pregati pentru ziua in care voi fi atacat pe strada ziua, sau cand cineva va intra peste mine in casa.

  • Militia nu o sa gaseasca nimic, dau la pariu…. dar sa le amintim patronilor ca exista firme de paza cu timp mic de interventie, fierari care-ti pot imbraca magazinul in gratii, chiar si retractabile :), sau o simpla folie care se lipeste, pe geam, si nu-l lasa sa se faca tandari :D… dar daca hotul a furat, de data aceasta o roata si o sa, vor pune geamul la loc si bucurosi le-om duce toate de e spargere de-i liniste :D… si poate data viitoare nu se mai intampla

  • CONSTANTIN

    1. Firma de interventie pe contract era
    2. Inafara de vitrina fata toate geamurile aveau grilaje
    3. Vitrina fata are folie antiefractie
    4. Cand esti in chirie modificarile aduse spatiului se fac doar cu acordul proprietarului si cu ceva bani!

  • Am fost aseara pe la 7 jumatate pe la ei. Daca nu esti atent nici nu vezi vitrina, pentru ca este intr-o curte cu retragere de la strada. Cu capul ma gandesc ca, daca militia vrea sa ii prinda pe baieti, ii poate prinde. E imposibil sa nu fi facut un filaj baietasii cateva zile la rand, iar un vecin, un taximetrist, cineva tot i-a vazut. Dar vad si multe filme in ultimul timp.

  • Am pus folie antiefractie, am legat bicicletele cu lanturi in vitrina. La noi bicicleta furata a fost comandata si „decupata” din vitrina. Hotul are 1.72 cm nu e tzigan si si-a lasat amprentele pe Nirva cand a dat-o deoparte ca sa ajunga la Cube. A mai dat deoparte un Dahon aproape cazut din vitrina.

    Dupa numarul de chistoace de la fata locului au fost 3 si au zabovit mai mult de 25 min inainte de lovitura. 2 au dat de 6 in capetele blocului si unu a aruncat ditamai bordura prin geam ca sa faca gaura cat mai mare. Vecinii au auzit dar nu s-au sinchisit.

    Razvan a ajns foarte repede(sta in blocul din spate) dar jaful a durat mai putin de 1 minut.

    Avem inregistrarile de la farmacie (langa noi) banca (blocul alatural) si ambele intersectii. Baietii de la sectia 12 sunt foarte OK si sunt pe drumul cel bun.

    Partea proasta este ca pentru prejudiciul adus hotii nu se aleg decat cu o amenda penala si poate o sa stam si noi de vorba cu ei sa ii rugam frumos sa nu mai faca.

    NU LASATI BICICLETELE PE SCARA BLOCULUI! chiar daca le legati.

  • Eu mi-am lasat o troaca de bicla pe scara si mi-au furat-o, asta dupa ce a stat 1an lejer fara sa se atinga careva de ea, toata treaba a inceput cand au venit niste muncitori sa faca un apartament si atunci am avut o presimtire ca o sa mi-o fure, asta au si facut, intr-o sambata prin septembrie au taiat antifurtul si aia a fost. In orice caz cat de troaca era tot imi este dor de ea, acuma o sa-mi iau alta si s-o tin in casa. Dupa aia o sa-mi mai iau alta troaca si o leg pe scara cu 2 antifurturi si pun o camera pe senzori acoperita langa usa, imi ia 5 secunde sa ies cu ciocanul la usa, abia astept sa-l vad pe ala care o s-o fure, nu-l duc la politie, nu anunt nimic, iau un ciocan d-ala de snitele si ii fac degetele gratar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =