Acum citesti
Brompton lansează Ediţia Limitată Black a bicicletei pliabile

Recent producătorul britanic de biciclete pliabile Brompton a lansat o colecţie în ediţie limitată în culoarea neagră. La fel ca şi celelalte modele noul Black Edition este fabricat în Londra pentru a respecta cele mai înalte standarde de calitate. Bicicletele dispun de cadru cu suspensie spate fabricat din oţel apreciat pentru rezistenţa şi rigiditatea sa. În ciuda cadrului din oţel greutatea este mică şi variază în funcţie de componente între 9 şi 13 kg. Există de asemenea şi opţiunea instalării unei furci şi triunghi spate din titan care costă în plus însă reduc din greutate.

brompton black edition 01Vor fi construite doar 5000 de biciclete Brompton Black Edition. Numărul poate părea că este mare şi deloc „limitat”. Însă Brompton produce anual în jur de 65.000 biciclete pe care le reia sezon după sezon. Ediţia Black nu va mai fi reluată.

brompton black edition 03Black Edition dispune de opţiunile pentru 2 sau 6 viteze şi ghidoanele S – plat, M – pentru a sta mai drept şi H – pentru a sta şi mai drept.

Preţul de pornire este de 939 GPB.

Black Brompton Bikes brompton black edition 04 verde

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 8 =