Acum citesti
Milanobike propune Frameblock – bicicleta cu antifurt integrat

Producătorii de biciclete şi accesorii caută neîncetat metode cât mai ingenioase şi mai complicate pentru hoţii care se ocupă cu furtul de biciclete. Cel mai rău este când observi că ai uitat antifurtul acasă, iar acum trebuie să laşi bicicleta undeva nesupravegheată. Din fericire exista biciclete de oraş care au acest antifurt integrat în cadru.

Milanobike Frameblock 03Deşi nu este o idee nouă, Matteo Diego Caldiroli a creat FrameBlock, bicicleta cu lacăt antifurt integrat. Nu doar că alături de această bicicletă nu-ţi vei mai uita niciodată acasă antifurtul, ci acesta este şi elegant integrat în cadru.

Milanobike Frameblock 02Când nu este folosit, antifurtul stă fixat pe partea inferioară a ţevii down tube. Când vrei să îl foloseşti tot ce trebuie să faci este să extinzi cablurile care ies din ţevile seat stay şi să le foloseşti în jurul obiectului de care vrei să legi bicicleta. Dacă nu ai nici un obiect solid la îndemâna poţi lega roata spate de cadru împreună cu şaua şi roata faţă demontată.

Milanobike Frameblock 01Cablurile sunt protejate cu cauciuc pentru a nu zornăi în timpul mersului şi nici să nu deterioreze vopseaua bicicletei. Antifurtul nu poate fi scos din cadru. Dacă forţezi acest lucru bicicleta va fi distrusă, iar cadrele sunt gândite să nu mai poată fi reparate în caz de rupere.

Bicicleta este disponibilă în două variante de culoare – Original şi Shark. Preţul promoţional este de 457$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =