Acum citesti
Nou din Portugalia – Overlap Bikes

Din Portugalia vine o nouă companie care ne va oferi biciclete de oraş şi fixe, Overlap Bikes. Abordarea companiei constă în utilizarea în exclusivitate a transmisiei pe curea, Gates Carbon Drive. Pe lângă o utilizare mai silenţioasă, transmisia pe curea este cu siguranţă mai curată şi nu necesită lubrifiere indiferent de anotimp. Compania pleacă la drum cu doar două modele.

Fondatorii João şi Miguel şi-au dorit să aibă propria marcă de biciclete. Cadrele par a fi ceva destul de standard, la care au adăugat o furcă din carbon. Însă finalmente detaliile contează la fel de mult.

Pura, care are un preţ de pornire de 1.850 euro, dispune de opţiuni pentru tipul şi culoarea ghidonului, orice culoare fiind disponibilă. Pura este considerată bicicleta rapidă, cu transmisie single speed pe curea.

Overlap-Bikes-Pura-Gulf

Special pentru Pura este faptul că include un dispozitiv GPS, pentru a-ţi putea găsi bicicleta în caz de furt, şi o tijă de şa Lightskin cu LED integrat, pentru a avea la tine tot timpul stopul roşu.

Gentelmens Racer este celalalt model care păstrează specificaţiile de mai sus (LED şi GPS) însă adaugă un butuc spate Shimano Alfine cu viteze integrate. Preţul de pornire este de 2.250 euro, iar bicicleta dispune de aceleaşi opţiuni de culoare ca şi Pura.

Overlap-Bikes-Gentlemans-Racer

Pentru câţiva clienţi deosebiţi Overlap Bikes a realizat câteva ediţii speciale ale modelului Pura foarte arătoase. Pura Criteriosa a fost creată pentru un prieten care a concurat la Red Hook Crit. Pura Gulf este inspirată după cunoscuta echipa Porche care foloseşte respectivele culori.

Pura Gulf a fost construită folosind un cockpit Cinelli Neos din carbon, şa de 65 grame Gelu din carbon personalizată în culori speciale, angrenaj Rotor, roată faţă Rodi Air Evo şi Overlap Feather 5 pentru roata spate. Bicicleta are doar 6,85 kg.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 13 =