Acum citesti
Spinlister lansează sistem nou de biciclete VanMoof închiriate

Împreună cu producătorul olandez de biciclete VanMoof, Spinlister a creat un sistem de închiriere a bicicletelor inovativ. Cei care doresc să folosească bicicletele nu mai trebuie să caute centrele speciale de închiriere. Aceste biciclete pot fi lăsate încuiate oriunde în oraş şi preluate apoi din respectivele locuri de alţi doritori. Totul este controlat printr-o aplicaţie de telefon.

VanMoof Spinlister 02

Bicicleta oferită de VanMoof este una stilată cu toptube suficient de inclinat pentru o înălţime mică de încălecare. Echiparea constă în schimbător de viteze intern Shimano Alfine cu 8 viteze sau Sturmey Archer kick back cu 2 viteze. Bicicleta dispune de şuruburi speciale pentru ca piesele să nu fie furate.

VanMoof Spinlister 03

Pentru a închiria o bicicletă trebuie să foloseşti aplicaţia Spinlister pentru a afla dacă este o bicicletă disponibilă în apropiere. Tot cu această aplicaţie faci şi plata chiriei. Aplicaţia va debloca antifurtul bicicletei, iar tu poţi pleca la drum. După ce ai găsit şi preluat bicicleta o poţi folosi oricât, iar la final o vei lega oriunde doreşti pregătită fiind pentru următorul doritor care caută o bicicletă în apropierea sa.

VanMoof Spinlister 01

Spinlister oferă şi opţiunea achiziţionării acestei biciclete pe care o poţi oferi apoi spre închiriere, toate veniturile obţinute din această activitate întorcându-se la tine.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 5 =