Acum citesti
WILL LEATHER GOODS omagiază istoria lumii

Dacă ai avea 10.000 $ pentru a-i cheltui pe o nouă bicicletă, i-ai da pe una împachetată în piele tăbăcită în uleiuri vegetale şi împodobită cu tricotaje unicat din lână? Dar dacă bicicleta ar avea coburi Oaxacan din lână şi pedale din piele? Ei bine, dacă nu ai cheltuit deja 20.000 $ pe bicicleta fixie acoperită cu piele de crocodil şansele sunt ca tu să nu faci parte din clienţii companiei WILL.

WILL-Leather-Goods-bicicleta unicat piele 4_resize

WILL LEATHER GOODS lansează bicicleta Oaxacan Bike #2, un Elgin din 1935.  William Adler, creatorul bicicletei şi omul din spatele companiei, spune că s-a inspirat din cultura mexicană pentru această creaţie. Produsul final este cu siguranţă o operă de artă. Până la urmă cine nu şi-a dorit să-şi etaleze prin oraş sau la terasă bicicleta cu spiţe învelite în piele…?

WILL-Leather-Goods-bicicleta unicat piele 1_resize WILL-Leather-Goods-bicicleta unicat piele 5

Leather Bicycling #1 de la WILL LEATHER GOODS omagiază perioada pre-revoluţionară din vestul Statelor Unite atunci când principalul mod de transport era calul. Totuşi nu are cum să nu-ţi placă bicicleta, iar dacă o priveşti suficient de mult te şi vezi transpus în vremurile de demult când obiectele casnice erau produse în casă fiind fabricate din materialele avute la îndemână.

Bicicleta este plină de detalii deosebite precum şaua decorată în relief, coburile din piele şi ghidonul învelit în acelaşi material „eco”. Nici măcar aripile nu au scăpat de tratamentul special.

WILL-Leather-Goods-bicicleta unicat piele 6_resize

William Adler ne spune că „Visul meu este să creez produse şi experienţe neaşteptate care inspiră aventură, pasiune şi suflu poetic.” Cu siguranţă a reuşit acest lucru, însă cât priveşte preţul, la peste 7.000 Euro este posibil ca mulţi dintre noi să aleagă altceva.

WILL-Leather-Goods-bicicleta unicat piele 3_resize WILL-Leather-Goods-bicicleta unicat piele 2_resize

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − nine =