Acum citesti
Bike Fixtation – automat de piese de bicicletă

Bike-Fixation-StreetBike Fixtation este o companie din Minneapolis care fabrică standuri publice de reparat bicicletele şi automate de vânzare de piese pentru acestea. De câte ori nu ni se întâmplă să avem o mică defecţiune şi să avem nevoie de o sculă sau o mică piesă care ne lipseşte… În lumea mai civilizată a ciclismului, standuri de reparaţii publice se găsesc atât prin marile oraşe cât şi prin staţiunile montane unde se practică MTB-ul sau pe rutele cele mai folosite de cicliştii de şosea. Iar în ultima vreme au apărut şi automatele de piese, în cea mai mare parte fiind disponibile doar camere, dar iată că unii producători s-au gândit să extindă gama de produse cu lanţuri, multitool-uri, ulei şi orice altceva crede administratorul că este nevoie.

Bike-Fixation-Vending-600x473Ultimul model al celor de la Bike Fixtation se prinde pe perete, poate fi comandat în versiune exclusiv pentru camere sau pentru mai multe tipuri de piese, acceptă până la 15 articole diferite, plata se poate face cash sau cu card şi are un sistem de securitate care, dacă dintr-un anumit motiv piesa comandată se blochează în aparat, returnează banii cumpărătorului. Evident, este fabricat din materiale rezistente şi sticlă securizată, pentru a face faţă eventualelor abuzuri ale unor ciclişti mai… disperaţi.

Bike-Fixation-WallAparatul este disponibil în zece culori şi are garanţie de 2 ani. Poate se îndură cineva şi prin România să instaleze aşa ceva (Sinaia, Poiana Braşov, se aude???). Preţul nu ar trebui să fie mare pentru un investitor – 3175 USD care ar trebui să fie recuperaţi prin adaosul comercial de la piesele vândute…

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + two =