Acum citesti
BONX oferă comunicații în grup prin telefon pentru cicliști

bonx-bluetooth-group-chat-earpiece-and-smartphone-app-screenshotFolosirea unui sistem de comunicație în grup la turele în pluton sau chiar și la turele între prieteni poate fi foarte util și poate înlocui clasicul urlat de pe un deal pe altul. Există pe piață multe sisteme, de la simple transcievere radio la altele complexe și scumpe. Modelul oferit de Bonx este mic, nu foarte scump și permite printr-o aplicație de smartphone comunicarea cu până la 9 prieteni deodată, indiferent că sunteți pe bicicletă, la schi sau în orice alte condiții unde acest lucru ar putea fi util.

Un avantaj al sistemului Bonx prin telefon față de cele prin radio este raza nelimitată de acțiune, atâta timp cât există acoperire GSM. Sistemul este capabil să reducă din calitatea conversației pentru a se adapta la zone cu rețea mai proastă. Vocea este preluată și transmisă prin aplicație aproape instantaneu, economisind bateria atunci când nu se vorbește. Sunt folosite microfoane duale care filtrează zgomotul ambiental, destul de mare la viteză pe bicicletă.

bonx-bluetooth-group-chat-earpiece-and-smartphone-app-hardwarePiesa de pe ureche este disponibilă în patru culori și poate fi folosită și pentru a asculta muzică. Aplicația este gratuită și funcționează pe sisteme minime iOS8 și Android 4.3.

bonx-bluetooth-group-chat-earpiece-and-smartphone-app-perksBONX a avut o campanie de succes în Japonia, unde deja a expediat produsele funcționale iar acum se lansează din nou prin Indiegogo, cu livrări estimate în această toamnă. Prețul după terminarea campaniei va fi de 139 USD bucata.

Pentru informații suplimentare vizitați pagina campaniei sau a producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com