Acum citesti
Brava produce biciclete de oraş superbe în Santiago, Chile

Bravo-Bikes-Bravo-Bikes-CoverBrava Bikes produce biciclete superbe de oraş cu transmisie pe curea în Santiago, Chile şi în curând acestea vor fi disponibile pentru achiziţie internaţională. Mişcarea ciclismului urban în Santiago a cunoscut o mare creştere iar compania vine să ofere pasionaţilor chilieni dar şi lumii întregi biciclete superbe şi simple cu curele Gates Carbon.

Cadrele nu sunt confecţionate la comandă, dar pot fi alese patru culori pentru oricare dintre ele: negru, albastru, verde sau alb. Cadrele sunt confecţionate din aliaj de oţel cu crom. Modelele single speed pot fi livrate la cerere cu butuc fix sau nu. Pentru toate modelele sunt disponibile şei şi grip-uri de piele, maro sau negre.

Bravo-Bikes-Brava-Bikes-z-8speed-RalunPrimul model din gamă este Ralún, echipat cu butuc Alfine cu 8 viteze interne. Are ghidon drept şi anvelope Vittoria Adventure de 32 mm, plus o furcă cu rezistenţă mărită. Preţul este de aproximativ 1920 USD.

Bravo-Bikes-Brava-Bikes-z-8speed-LaninUn alt model este Lanin, de asemenea echipat cu butuc Alfine cu 8 viteze interne, dar cu o furcă şi leviere de frână mai ieftine, preţul fiind de aproximativ 1700 USD. Anvelopele sunt de 32 mm, modelul fiind Vittoria Randonneur

Bravo-Bikes-Brava-Bikes-CayRestul modelelor, în număr de patru. sunt single speed, existând opţiunea să fie livrate cu butuc fix sau cu casetă, la acelaşi preţ. Modelul Cay are angrenaj Alfine, anvelope Vittoria de 32 mm, preţul fiind de aproximativ 1565 USD.

Bravo-Bikes-Brava-Bikes-LascarLáscar este asemănătoare cu Cay, dar are o echipare mai sportivă, venind echipată cu ghidon tip „bullhorn” pentru un aspect „city-proof” şi cu anvelope Vittoria Open Corsa de 23 mm. Preţul este acelaşi cu cel al modelului Cay.

Bravo-Bikes-Brava-Bikes-MacaBravo-Bikes-Brava-Bikes-TacoraUltimele două modele din gamă sunt Macá (cel roşu) şi Tacora (cel negru). Ambele au cadrul din acelaşi material ca şi restul gamei şi sunt echipate cu şa şi grip-uri de piele, venind echipate cu anvelope Vittoria de 28 mm, Tacora fiind însă echipată cu angrenaj Gates şi furcă de aluminiu supradimensionată, în timp ce Macá are furca clasică şi angrenaj Alfine. Preţul pentru ambele este de aproximativ 1200 USD.

Pentru cine doreşte o bicicletă „altfel” venită din Chile, acestea se pot comanda de pe site-ul producătorului cu plata integrală sau a unui avans de 25%.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + six =