Acum citesti
Brooks și Vans au creat împreună colecția aniversară Vault

Brooks_x-Vans-Vault_anniversary-collaborationBrooks și Vans sunt două mărci foarte iubite de cicliștii care apreciază stilul clasic, dar nu numai de ei. Ambele companii produc echipament din anul 66, cei de la Vans aniversează 50 de ani din 1966 iar englezii de la Brooks… 150 de ani din 1866!!! Cu această ocazie, cele două companii au lansat o colaborare pentru o serie de produse în ediție limitată, cu design produs de colaboratorul tradițional de la Vans Taka Hayashi: echipament de la Brooks și pantofi speciali pentru pedalat de la Vans!

Brooks_x-Vans-Vault_anniversary-collaboration_Barbican-messenger-bagProiectul Brooks x Vault by Vans preia elemente clasice din piele ale celor doi producători și le decorează cu forme artistice create de Hayashi. Modelele au ajuns în lumea bicicletelor prin edițiile speciale ale șeii Swift și ale genții de curier Barbican. Prețul modelelor speciale va fi de 200 Euro pentru șa și 320 Euro pentru geantă.

Brooks_x-Vans-Vault_anniversary-collaboration_Swift-saddle-sideGrafica lui Hayashi este inspirată de arta, cultura și meșteșugurile amerindiene pe care le transpune în design contemporan. Cum șaua sa preferată de la Brooks este Swift, acesta a încorporat propriile modele pe ea.

Brooks_x-Vans-Vault_Hi-top-LX_Peyote-bird-Swift_overallPantofii asortați primesc și ei grafica, inscripționată cu laser pe pielea lor mai fină. Modelul jos de pantofi vor costa 180 Euro iar cel înalt SK8-HI 220 EUro. Toată colecția este deja disponibilă direct de la Brooks sau în magazinele speciale Vault ale Vans.

Informații preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =