Acum citesti
Butuci magnetici Black Diamond de la Absolute Black

Te întrebi poate ce treabă poate avea un magnet în construcția unui butuc de bicicletă. Iată că are. Absolute Black a prezentat noii butuci Black Diamond, care pe lângă forma deosebită a corpului, vin cu o soluție inovatoare. Angrenajarea se face cu ajutorul a două rotițe cu câte 26 de dinți (diferit de sistemul cu 2 clicheți întâlnită în cazul casetelor clasice).

absolute-black-black-diamond-1

O parte dintre dinți sunt tăiați direct în componenta casetei, pe când celaltă rotiță cu 26 de dinți, care se montează peste și care conține un magnet puternic. În interior se află un alt magnet care împinge rotița către exterior atunci când pedalezi. Fără părți în mișcare, fără arcuri și fără clicheți. O soluție curată.

absolute-black-black-diamond-2

Casetele vor primi 11 sau 10 pinioane (cu distanțier) și vor fi dotate cu rulmenți foarte mari (17x30x7mm ABEC 5 Enduro) și extrem de durabili. 4 dintre aceștia se vor regăsi în butucul de spate și alți 2 în butucul de față. Noul set de butuci va fi construit pentru bicicletele de enduro, dar vor fi foarte potriviți și pentru ciclocros. Butucul de față va cântări 138 de grame, pe când cel de spate, 268 de grame (în versiunea pentru ax de 142 x 12mm, pentru 11 pinioane).

absolute-black-black-diamond-3

Vor putea fi comandați începând cu luna viitoare, iar prețurile vor fi anunțate în cadrul Eurobike.

absolute-black-black-diamond-4

via Black Diamond

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 5 =