Acum citesti
Cannondale a anunțat noile Bad Habit Carbon și Cujo de 27.5+

După succesul înregistrat de noul val de modele 27.5+, Cannondale a decis să își lărgească gama Plus cu noi produse. Astfel, Bad Habit este de acum disponibil și în varianta Carbon, păstrând geometria și caracteristicile modelului din aluminiu. Acesta din urmă, precum și modelele feminine primesc mici modificări și culori noi. Iar noul Cujo aduce calitatea Cannondale și roțile Plus la un preț mult mai accesibil.

Bad Habit a avut un mare succes în colecția de anul trecut, transmisia asimetrică Ai reușind să păstreze chainstay-urile scurte și depărtate pentru a face loc anvelopelor de 3.0 pe jante de 40 mm. De la acesta s-a păstrat bascula din carbon BallisTec, precum și cursa de 120 mm a suspensiilor.

PC-2016_Cannondale_MTN_Bad-Habit-2Cannondale_Bad-HabitModelul Bad Habit Carbon 1 vine cu transmisie Shimano XTR 1×11, frâne XT și jante și angrenaj Hollowgram, fiind disponibil în mărimile S, M, L și XL.

PC-2016_Cannondale_MTN_Habit-SL-1Cannondale_Habit-SEHabit Carbon SE vine cu echipare nouă, culori vesele și cu triunghiul față din carbon și cel spate din aluminiu.

Echiparea include furca Rockshox Pike de 130 mm și amortizorul Fox Float DPS de 120 mm, transmisia 1×11 și frânele Guide R sunt de la SRAM, anvelopele sunt Schwalbe Magic Mary în față și Nobby Nic în spate, ambele tubeless ready și montate pe jantele WTB Frequency Race de 29 mm. Tija reglabilă Fox Transfer are cursa de 150 mm pe toate mărimile exceptând S unde are 125 mm. Bicicleta este disponibilă în mărimi între S și XL.

PC-2016_Cannondale_MTN_Habit-1Cannondale_Habit_WomenModelul Habit Women Carbon are și el modificări de echipare și de culoare. Acesta are transmisie Shimano XTR 1×11 și frâne XT. Tija de șa reglabilă are cursa de 100, 125 sau 150 mm pentru mărimile XS, S, respectiv M. Anvelopele sunt Schwalbe Nobby Nic de 2.35 montate pe jante Stans Arch Ex MK3 de 26 mm. Angrenajul, ghidonul și pipa sunt marca proprie Cannondale.

Cannondale a decis să includă în ofertă și un hardtail din aluminiu 27.5+ ieftin. Cujo are prețuri între 980 și 1408 USD și anvelope de 3.0.

PC-2016_Cannondale_MTN_Cujo-1Cannondale_Cujo1Modelul de top Cujo 1 are transmisie SRAM 1×11, în timp ce modelele mai ieftine vin cu transmisie 2x. Echiparea mai conține furca RockShox Recon Silver Boost de 120 mm, angrenajul FSA Comet MegaEXO și frâne hidraulice Shimano Deore. Restul componentelor sunt marca proprie.

Mărimile disponibile sunt de la S la XXL, fiind adaptat pentru o mare varietate de persoane.

Pentru mai multe informații accesați pagina producătorului sau a importatorului în România.

Informații preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =