Acum citesti
Cannondale Flash cu schimbatoare electronice

La Sea Otter Classic 2010 cei de la Cannondale au prezentat modelul Flash, echipat cu schimbatoarele electronice furnizate de Shimano, modelul Di2. Greutatea totala a bicicletei este de doar 7 kg, o valoare cu adevarat remarcabila tinand cont de echipamentele electronice care sunt montate pe aceasta.

Modelul a fost construit in California, special pentru Sea Otter 2010 si a fost echipat cu diverse componente Sram din gama XX, dar si cu componente de la Cannondale, printre care putem aminti si furca Lefty.

O bicicleta impresionanta din punct de vedere al tehnicii cu care este echipata, totusi are vreun sens ca electronica sa penetreze domeniul bicicletelor?

Vezi mai multe poze pe bikerumor.com.

via | BikeRumor

Vezi Comentariu (1)
  • Marfa!!….pt. sosea este excelenta, are anvelope corespunzatoare (f.subtiri si f. usoare!- am luat recent si eu doua bucati; dar inca nu le-am pus). In ce priveste electronica in domeniul bicicletelor, eu cred ca nu era cazul…dar oricum e treaba lor!. Stiu ca cei de la MAVIC inca din 1993 au construit un derailleur de pinioane electric.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − eight =