Acum citesti
Canyon prezintă 4 noi modele pentru 2017

Unul dintre cele mai populare brand-uri, care s-a bucurat de o creștere spectaculoasă în ultimii ani, Canyon, a anunțat 4 noi modele pentru 2017.

Primul model este Spectral Women CF 9.0 EX, care așa cum ți-ai dat seama, este un full-suspension de dedicat fetelor. Cu o geometrie adaptată necesităților acestora și cu un cadru din carbon, bicicleta va avea o cursă de 150mm pentru furcă și 140mm pentru cadru, fiind astfel încadrată în categoria All-Mountain. Din echipare fac parte o transmisie Sram Eagle X01 cu 12 viteze, frâne Sram Guide RS sau roți DT Swiss XM1501.

spectral-womanSpectral CF 9.0 EX va fi varianta pentru bărbați a bicicletei mai sus menționate, care vine cu multiple îmbunătățiri față de versiunea 2016. Cei de la Canyon au montat și un nou amortizor pe cadru și anume un Rock Shox Monarch RT3 și anvelope Maxxis pentru o tracțiune și aderență mult mai bune. Greutatea a fost de asemenea redusă grație utilizării unei transmisii Sram Eagle X01 cu o foaie și doisprezece pinioane.

spectral-cf9Canyon Exceed CF SL 7.9 Pro Race este un model complet nou dezvoltat care va avea în dotare un cadru din carbon de doar 870 de grame și care este gândit pentru cursele de Cross Country. Confortul și rigiditatea promit a fi la cote înalte, iar din echipare nu va lipsi, ai ghicit, un sistem de transmisie 1×12, Sram Eagle X01.

exceedNu în ultimul rând, vom avea noul Neuron Al 9.9 SL, un full-suspension cu o cursă de 120mm și un cadru din aluminiu. Bicicleta a fost concepută pentru a fi ușoară și pentru maratoane, dar suficient de solidă și pentru traseele dificile de munte. Din echipare fac parte o furcă Fox 34 Factory Float, o transmisie Sram Eagle X01 1×12 și anvelope diferite: Continental Mountain King II pentru roata de față și X-King Race Sport pe spate.

neuronPrețuri și alte detalii, despre versiunile mai jos plasate în gamă, vor fi făcute public după Eurobike.

via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 1 =