Acum citesti
Casca Martone se asortează cu orice ţinută elegantă

martonecycles_byDonnieMadden-9885-600x408Unii cred că arată prea bine pentru a purta o cască. Deşi majoritatea lumii este convinsă că a purta o cască este un lucru bun, căştile sunt încă considerate de mulţi ca şi o piesă banală de echipament, nu un obiect cu un aspect plăcut. Martone doresc să schimbe această concepţie şi să facă purtatul căştii mai atrăgător pentur cei cu un simţ al modei mai deosebit.

 

martonecycles_byDonnieMadden-9957-600x363Martone Cycling Company încearcă să găsească locul ciclismului în lumea modei. Aceştia îşi vând produsele în magazine de lux de modă cum ar fi Colette, Saks Fifth Avenue, Alchemist, Fred Segal şi multe altele.

martonecycles_byDonnieMadden-6-600x387Pentru a se asorta la bicicletele lor, cei de la Martone au lansat o serie de căşti noi care au un aspect în pas cu moda. Acestea vor fi cu siguranţă pe placul celor interesaţi mult de aspect. Casca a fost dezvoltată împreună cu francezii de la Overade pentru a fi atât frumoasă cât şi funcţională. Ideea a fost ca după ce nu mai este nevoie de ea, casca să dispară. Ea se pliază şi încape într-un mic săculeţ.

martonecycles_byDonnieMadden-2-600x366Noua cască Martone este confecţionată din ABS şi are 14 fante de ventilaţie plasate stragegic pentru a oferi cea mai bună protecţie la impact dar şi o aerisire foarte bună. Interiorul are perniţe EPS pentru confort. Casca este disponibilă albă şi neagră cu detalii roşii, în două mărimi: S/M (54/58 cm) şi M/L (59-62 cm).

martonecycles_byDonnieMadden-4-600x371Fiecare cască mai are în pachet un vizor demontabil, o husă de ploaie şi o poşetă de microfibră pentru păstrarea căştii pliate.

Preţul unei căşti este de 195 USD.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =