Acum citesti
Câștigătorii din ianuarie ai concursului „Tu pe unde ai pedalat anul acesta”

Am dezbătut poveștile primite, dar am ținut cont și de numărul vostru de share-uri și venim cu lista câștigătorilor lunii ianuarie, ai concursului „Tu pe unde ai pedalat anul acesta?„.

image026

Locul 1: USB Felt sub formă de cheie, metalic – Iulian Volosincu
Locul 2: USB Camelback – Andrei Miriță
Locul 3: USB Crank Brothers – Cristi
Locul 4: USB Michelin – Eugen Tusa
Locul 5: USB tip card Canyon – Lidia Ciufu

Îi felicităm cu această ocazie pe cei 5 câștigători și îi rugăm să ne contacteze pe echipa @ freerider.ro pentru a ne furniza adresa unde urmează să le trimitem premiile.

De asemenea, menționăm că acest concurs este în continuare deschis și în luna februarie, așadar așteptăm cu interes poveștile voastre. Detalii despre concurs, aici.

 

Vezi Comentariu (1)
  • Salut! Numele meu este Cristi si sunt clasat pe locul al III lea. M-am uitat la numărul de share-uri din josul fiecărui articol. Ceea mi s-a părut ciudat este faptul că locul I are 175 iar locul al II lea 480. Dacă este bine înseamnă că sunt și alte criterii pentru stabilirea câștigătorului, criterii pe care nu le-ați comunicat. Dacă greșesc cumva îmi cer scuze de pe acum. Premiul este nesemnificativ iar cheltuiala cu transportul ar fi nejustificată, de aceea vă spun că renunț la premiu. Nu am scris articolul pentru premiu ci pentru a împărtăși din experiența si bucuriile aduse de bicicletă. Mă bucur că a fost apreciat și doresc tuturor să aibă parte de experiențe cât mai multe si cât mai frumoase în plan biciclistic și nu numai.
    Vă urmăresc cu plăcere și vă apreciez postările. Sunteți o super echipă!
    Până la proxima vedere vă doresc toate cele bune.
    P.S. cu premiul meu puteți face ce doriți!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =