Acum citesti
Cea mai scumpă bicicletă din lume este un… Fatbike!

Cine se aștepta oare ca cea mai scumpă bicicletă din lume să fie un Fatbike? Dar câți dintre voi s-au gândit că această bicicletă ar putea costa 1 milion de dolari? Nu mulți, cu siguranță.

fat_bike_aur_24k_1f

De ce are nevoie omenirea de așa ceva? O simplă întrebare, fără răspuns. Cu toate acestea, există un soi de certitudini că se vor găsi câțiva doritori care să scoată suma respectivă din buzunar. Sau din bancă.

fat_bike_aur_24k_2

Secretul prețului exorbitant constă în placarea tuturor componentelor, exceptând anvelopele, manșoanele și șaua, cu aur de 24 de karate. Inclusiv discurile sau pinioanele. Emblema montată pe headtube este construită manual din 600 de diamante negre și alte 500 de safire aurii.

fat_bike_aur_24k_3

Pentru a aduce bicicleta în stadiul final, este nevoie de 750 de ore de muncă. Vestea bună este că poate fi livrată oriunde lume, iar vestea și mai bună este că vor fi construite doar 13 astfel de exemplare, deci șansele să vedem unul vreodată în timpul vieții sunt aproape zero. Ceea ce nu poate decât să ne bucure.

fat_bike_aur_24k_4

Într-un final, nu putem spune decât că rămâne o curiozitate. Una complet inutilă. Șeici, rapperi sau excentrici din lumea întreagă, acum aveți șansa să intrați în posesia unei biciclete cum aparent, nu s-a mai văzut!

 

Vezi Comentarii (11)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 15 =