Acum citesti
CicloMoșul apare și în Galați!

Surse din diferite orașe ale României relatează despre apariția unor fenomene stranii în regiune. Se pare că Moș Crăciun a renunțat la sanie (sau a rămas fără) și a apelat la bicicletă. Astfel, CicloMoșul a apărut și în Galați, după ce prezența i-a fost consemnată în Cluj-Napoca, Constanța și București.

După cum deja ai ghicit, Clubul de Ciclism Galați este responsabil pentru apariția Moșului pe bicicletă în orașul de la Dunăre. Așa că îi dăm cuvântul lui George Calinovschi, reprezentantul Clubului ca să ne explice mai multe.

Dacă tot i-am obișnuit pe gălățenii noștri cu diverse acțiuni pe parcursul anului, am zis că nu putem încheia acest frumos sfârșit de an fără încă o ultimă apariție pe străzile orașului. Și cum vremea ne-a permis acest lucru, am trecut la acțiune. Fiind în preajma sărbătorilor și văzând cum se distrează și alți bicicliști din țară, am zis că și noi, cei din Clubul de Ciclism Galați, putem oferi o imagine minunată, în spiritul Crăciunului.

Drept urmare, ne-am luat renii cu două roți și, costumați în Moși Crăciun, am plecat la colindat orașul. În fiecare zi din săptămână am reușit să ne strângem la pedalat și să uităm de grijile și treburile de acasă. Desigur, la final, când frigul ne cam intra la oase, ne-am încălzit cu un pahar de vin fiert.

Am reușit să stârnim curiozitatea, simpatia și aplauzele celor din jur. Copiii, dar și cei mai mari, au fost bucuroși să se întâlnească cu Moșul. Desigur, au fost și cetățeni mai reticenți, care se uitau și exclamau “Uite-i și pe ăștia, oare ce mai vor?”. Dar noi pedalam cu plăcere înfruntând frigul. Unii copii au vrut să se pozeze în brațele Moșului și nu le-am putut refuza dorința. Oricum, fie că au fost cuvinte de bine sau de rău, important este că am fost din nou văzuți prin oraș. Deci, cicliștii nu se odihnesc nici măcar iarna!

Mi-a plăcut unul dintre comentariile primite pe contul nostru de Facebook de la Kertesz Levente, artizanul fenomenului Clujul Pedalează, care scria că: Sunt încântat că după ce CicloMoșii au pornit din Cluj, au ajuns în toată țara: București, Galați… Totuși, trebuie să îi amintim și pe cei de la Constanța Cycling Team care au desfășurat și anul trecut această acțiune.

Membrii Clubului de Ciclism Galați vă urează Sărbători Fericite!

Vezi Comentariu (1)
  • Bravo nu va pot spune ce bine imi pare ca dupa ce in Cluj Napoca au aparut ajutorii de Mos Craciunii pe bicicleta, nu s-a lasat pana nu a ajuns si in mai multe orase din Romania: Constanta, Bucuresti, Galati.
    Felicitari! Doresc sa va urez SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU MAI BUN!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =