Acum citesti
Clement introduce în gamă anvelope pentru roți de 27.5

Clement este probabil cea mai hot marcă de anvelope în lumea bicicletelor de șosea polivalente, tot mai multe modele celebre de gravel bike, ciclocros sau chiar cursiere endurance venind echipate din fabrică cu anvelopele acestui producător. Modelele lor sunt inovatoare și au o greutate foarte bună la dimensiunea și cramponajul lor.

Cum piața cursierelor a fost atacată frontal de biciclete cum e Cannondale Slate ce folosesc roți de 27.5 cu anvelope mai late pentru a obține o circumferință egală cu clasicele 700x23c dar un confort net superior, producătorii au început în ultima vreme să se îndrepte și spre acest nou trend, roțile de 27.5 de șosea. Acum se pare că și Clement au decis să ofere o parte din profilele lor mult apreciate celor ce preferă această dimensiune, cu lățimi de 42 și 50 mm.

Modelul XPlor MSO este oferit în versiune tubeless ready de 650b x 42 mm la prețul de 70 USD și va fi în curând disponibil și în mărimea 650b x 26mm.

În câteva luni va fi disponibil și MSO în dimensiunea 700x50mm, alături de deja clasicul 700cx40mm care va fi disponibil în versiune tubeless ready. Se poate observa că modelele mai late au crampoanele ceva mai îndepărtate.

Strada USH este unul dintre cele mai apreciate modele pentru gravel bike din lume iar acesta va fi disponibil în dimensiunea 650b x 42mm la 70 USD, fiind în dezvoltare și o variantă 700×40 mm.

Pentru copii va fi disponibil modelul de ciclcocros MXP în dimensiunea 24×1.25, în versiune tubeless ready și cu carcasă de 60 tpi, la prețul de 55 USD, perfect pentru tinerii iubitori de ciclocros. De asemenea va fi disponibilă dimensiunea 650b x 33c care este conformă cu normele UCI, deoarece acestea nu specifică diametrul roții ci doar lățimea maximă a anvelopei.

Pentru mai multe informații vizitați pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − twelve =