Acum citesti
Commencal Meta SX 2012


Inaugurată în anul 2000, compania Commencal a cunosc pași rapizi în dezvoltarea brand-ului. De asemenea, în mai puțin de 10 ani, Commencal devenea un brand cu o rezonață puternică. În cadrul EuroBike 2011, aceștia au prezentat noua serie de biciclete Meta, în diferite versiuni. Printre acestea se numără și modelul Meta SX, un full suspension dedicat iubitorilor de Enduro.



Diferența între modelele AM, prezentat în vară și cel de față, SX, se face la nivelul unghiului headtube-ului dar și la cursa amortizoarelor. Pentru mai multă stabilitate, cei de la Commencal au optat pentru un unghi al headtube-ului de 66 de grade. Atât cursa amortizorului cât și a furcii vor fi de 160 de mm, standardul pentru clasa Enduro. Te vei putea baza pe o furcă Fox Float R cu brațe de 36 mm și pe un amortizor RP2 cu Boost Valve.


Greutatea aproximată este de 13.5 – 14 kg, în condițiile în care cadrul cântărește 3.5 kg fără amortizor. În orice caz, decizia achiziționării va depinde de un aspect important: o poți cumpăra cu orice culoare, atâta timp cât este Cab Yellow.


Informații pe commencal.com.


via Commencal



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 18 =