Acum citesti
Componente mici dar elegante de la Paul Comp

Paul-Comp_BOsilver-600x400Uneori micile detalii fac diferenţa. Paul Comp produce în Statele Unite componente mici, funcţionale şi simple cu un aspect foarte frumos fabricate cu tehnologie CNC. Anul acesta ei au introdus câteva componente mici pentru biciclete printre care adaptori pentru etrieri, prinderi pentru frâne cantilever şi thumb shifters.

Paul-Comp_Disc-adapters-600x400Printre noile produse avem un set complet de adaptoare de etrier de frână pentru toate situaţiile, atât pentru prinderi IS cât şi pentru prinderi Post Mount, de la discuri de 140 mm la 180 mm sau de la 160 mm la 203 mm. Pentru prindere IS sunt disponibile modele de 0, 20 şi 40 mm iar pentru PM de 20 şi 40 mm (de 0 mm nu este necesar). Orice adaptor este disponibil argintiu sau negru la preţul de 20 USD cu şuruburi incluse şi pastă de contact pentru ele gata aplicată.

Paul-Comp_Funky-Monkey_rear_black-600x450Pentru iubitorii de ciclocros sunt disponibile prinderile pentru frâne cantilever Funky Monkeys. Acestea se prind în spate pe tija de şa şi în faţă pe axul furcii. Sunt disponibile în faţă pentru 1 şi 1 1/8 inch iar pe spate doar pentru 27.2 mm la preţul de 49 USD setul.

Paul-Comp_Shimano-Thumbies-600x400Există de asemenea un adaptor pentru folosirea pe ghidon a thumb shifterelor Shimano destinate montării pe bar-end, fiind compatibile cu manetele de 11 viteze de contratimp de la Shimano. Preţul este de 39 USD bucata sau 74 USD perechea şi sunt disponibile pentru ghidon de 22.2 mm sau de 31.8 mm, fiind disponibile pe argintiu sau negru.

Paul-Comp_bottle-opener-with-rotor-truing-slot-600x400Ultima piesă este desfăcătorul de sticle de bere. Este confecţionat din aluminiu 6061 şi include o cheie de 15 mm şi o fantă pentru îndreptarea discurilor de frână. Acesta costă 20 USD şi este disponibil pe argintiu şi negru, dar ocazional există şi serii limitate în alte culori cum sunt modelele portocaliu şi albastru din imagine.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita site-ul producătorului.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − five =