Acum citesti
Computerul Wahoo ELEMNT citeste oxigenarea sângelui, hemoglobina totală și treapta de viteză

Wahoo-ELMNT-di2-etap-and-blood-o2-cycling-computer-displays-600x388Noul computer Wahoo ELEMNT, chiar după ce a ieșit pe piață, a și primit îmbunătățiri interesante. Astfel, acesta va afișa treapta de viteză pe ecran la bicicletele echipate cu Shimani Di2 sau SRAM eTAP. Pentru Di2 este nevoie de transmițătorul wireless D-Fly, grupurile eTAP funcționând fără alte adăugiri.

Computerul are conectivitate ANT+, Bluetooth Smarti și WiFi, ceea ce îi permite să comunice cu aproape orice al device existent. Aici se includ și senzorii moderni biometrii care măsoară oxigenarea sângelui, SmO2, de asemenea fiind afișată și valoarea pentur tHb, hemoglobina totală. Pentru asta se pot folosi senzori de la BSXinsight sau Moxy Monitor, precum și orice alți senzori ce vor apărea pe piață. Acești parametrii indică nivelul de recuperare al mușchilor după efort, precum și momentul ideal pentru un sprint. Computerul ELEMNT costă 329.99 USD.

wahoo-rpm-bluetooth-cadence-sensor-for-cyclingDe asemenea, au apărut noii senzori de viteză și de cadență. Senzorul de cadență este mai mic iar prețul său a scăzut la 39.99 USD. Acesta transmite atât pe ANT+ cât și Bluetooth Smart, fiind capabil să transmită datele oricărui computer modern sau smartphone.

wahoo-rpm-speed-sensor-bluetooth-for-cycling-600x401Senzorul de viteză se prinde pe butucul roții din față și calculează viteza în funcție de rotațiile sale. Acesta este mai precis decât viteza dată de senzorul GPS, mai ales în zonele împădurite. Transmite de asemenea pe BT sau ANT+ iar prețul este tot de 39.99 USD. În pachet, ambii senzori costă 69.99 USD.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 6 =