Acum citesti
Concurs: Câștigă o bicicletă!


FreeRider.ro împreuna cu MarosBike îți propun un nou concurs: ajută-ne să aflăm care este cel mai spectaculos traseu de biciclete din România și poți câștiga o bicicletă Focus Raven Rookie! Locul secund va primi un echipament complet de ciclism Maros iar locul trei un pachet de postere și stickere!



În esență, este foarte ușor să participi: te înregistrezi pe trasee-biciclete.ro, trimiți oricâte trasee dorești, apoi aștepți evaluările juriului și voturile utilizatorilor.


Dacă vrei să afli detalii despre acest concurs, care se va încheia pe 15 Iulie 2011, te invităm să dai un click aici și să te informezi.


MULT SUCCES!


Echipa FreeRider.ro



Vezi Comentarii (6)
  • Daca se va desfasura la fel ca, concursul veloteca nu are rost sa ne inscriem.

    Fara suparare, de aproape o luna se tot jurizeaza.
    Domne’ daca nu vreti sa dati bicicleta spuneti, sa nu mai asteptam!

  • Salut! Este usor diferita ideea a concursului. In plus, nu sunt zece persoane in juriu, sunt doar doua. Cei de la Veloteca au anuntat ca in curand vor fi citite toate povestile primite.

    Data anuntarii castigatorilor pentru concursul trasee de biciclete este 20 Iulie si asa va ramane. Traseele primite vor fi notate si jurizate in aceeasi zi.

    In plus de asta, concursul se desfasoara pe un singur site, nu pe mai multe ca sa fie necesare centralizarea datelor.

  • Hai sa fim seriosi cu consursul asta;
    Premiul 1 este o bicicleta considerata de voi sub standardele celor care citesc acest site; sub entry-level.
    Premiul 2 este un fel de premiu pentru site-ul maros bike. In mod normal un tricoul cu sigla unui magazin de vandut biciclete ar trebui oferit gratis ca publicitate mai ieftina decat reclama TV.
    Premiul 3 daca l-as „castiga” ce as putea face cu el??; sa-mi lipesc stickere cu Scott pe bicicleta Kellys???

  • Salut George! Nu obligam pe nimeni sa ia parte la acest concurs. Cel mai probabil, vor pariticipa cei care considera relevante premiile. Sau cei care chiar vor sa prezinte un traseu spectaculos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 3 =