Acum citesti
Concursul Riders Club 4 Pedale: sold out!

stire-4-pedaleMPG si Fundatia ProAm Events, organizatorii concursului 4 Pedale, din seria Riders Cub, declara inchise inscrierile pentru editia din 21 septembrie, din Padurea Baneasa. Pe 17 septmebrie la ora 10:00 s-a inchis procedura de inscriere online si nu se mai poate primi nicio cerere de inregistrare in competitie in afara sistemului informatic. Motivul este atingerea numarului maxim de rezervari pentru locurile alocate acestui concurs de ciclism.

Dorinta noastra este ca 4 Pedale sa se desfasoare in cele mai bune conditii pentru toti participantii, de aceea anuntam ca acest eveniment este “SOLD OUT”!

Le multumim tuturor concurentilor care au dat curs invitatiei noastre in perioada alocata inscrierilor si ii asteptam la evenimentul 4 Pedale, pe 21 septembrie 2014, in Padurea Baneasa, incepand cu ora 08:00.

Ridicarea pachetelor de inscriere

Daca te-ai inscris cu echipa la evenimentul „4 Pedale” iti poti prelua pachetul de concurs de la Mall Promenada, din spatiul special amenajat de Riders Club la etajul 1, langa magazinul H&M, dupa urmatorul program:
  • Miercuri, 17 septembrie, in intervalele orare 12:00 – 14:00 si 17:30 – 20:30;
  • Joi, 18 septembrie, in intervalele orare 12:00 – 14:00 si 17:30 – 20:30;
  • Vineri, 19 septembrie, in intervalele orare 12:00 – 14:00 si 17:30 – 20:30.
Ridicarea pachetelor in ziua de concurs va fi disponibila doar pentru riderii care nu locuiesc in Bucuresti.
Pentru ridicarea pachetelor de eveniment, fiecare persoana inscrisa trebuie sa se prezinte personal sau, in cazurile in care nu este posibil, sa predea persoanei care va ridica pachetul declaratia pe proprie raspundere completata si semnata si o copie dupa un act de identitate (utilizata doar pentru identificarea in sistem; nu este retinuta).
La Mall Promenada exista parcari de biciclete pazite la intrarea dinspre Barbu Vacarescu, dar si la cea dinspre Calea Floreasca.
Ce trebuie sa ai la tine pentru a putea intra in posesia pachetului de concurs?
Participant adult: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata;
Participant minor cu varsta intre 14 si 17 ani: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore;
Cum poti ajunge la Mall Promenada?
Adresa exacta este: Calea Floreasca, nr. 246B, Sector 1, Bucuresti.
Pe viitor
Va reamintim ca mai sunt inca deschise inscrierile pentru evenimentul “Haiduci si Domnite”, din 19 octombrie, in Padurea Surlari-Caldarusani, de langa Moara Vlasiei, competitie care va inchide sezonul de MTB al Riders Club 2014. Nu ratati aceasta cursa si marea petrecere a finalului de an de la Moara Vlasiei!
Vezi Comentarii (2)
  • Sold out! Adica 718 participanti x 50 lei = 35.900 lei
    Dintre acestia, pentru premiile in bani se vor ”lupta! doar 2 echipe de baieti, o echipa de fete si o echipa mixta, care isi vor adjudeca si premiile, in valoare de 900 lei.
    Mi se pare o imparteala echitabila: 35.000 lei iau organizatorii si 900 lei castigatorii.
    Sau, altfel spus, 710 fraieri cotizeaza si 8 smekeri (profesionisti) incaseaza!
    Bravo MPG!

  • Si nu numai la acest concurs; la TOATE!
    Exista de altfel si un articol aici, pe freerider.ro, in care se „povesteste” despre „performanta” inscrierilor, aproape duble fata de nivelul 2013, dar premiile ?! Well, Premiile sunt cel putin la acelasi nivel…ba unde mai contezi ca exista un perete intreg de sponsori…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + five =