Acum citesti
Creme Cycles în România, prin SportConcept

Creme Cycles au ajuns acum și în România, prin importatorul Sport Concept. În câteva cuvinte, producătorul de biciclete urbane are în spate o echipă care a lucrat ani de zile în domeniul bicicletelor de munte, iar ideea de a se axa și pe mediul urban, a venit în urma unei rapide analize: mulți producători nu acordau suficientă atenție detaliilor, cele care fac ca o bicicletă de oraș să arate cu adevărat special.

creme-cycles-2Astfel a luat naștere brand-ul Creme Cycles, bicicletele fiind produse în Europa, iar în acest moment, există 22 de serii de modele în producție, incluzând aici bicicletele de copii cât și pe cele electrice. Totodată, gama este foarte variată, de la biciclete de oraș cu un aspect clasic până la cruisere.

creme-cycles-1În acest moment, în România sunt importate momentan 7 modele din gama Creme, însă în curând, unitățile vor fi extinse. Nici prețurile de lansare nu sunt rele deloc, acestea având din start un discount de 10%. Modelele importate de Sport Concept, pot fi admirate pe site-ul dedicat. Mai multe informații despre bicicletele Creme, pot fi consultate pe cremecycles.com.

via Sport Concept

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =