Acum citesti
Cross propune noi biciclete pentru 2016

eb-sus

Un alt producător bulgar pe care l-am luat sub lupă anul acesta la Eurobike este Cross, fabricat în țara vecină, Bulgaria. Cei de la Cross nu au o gamă extrem de mare, însă au reușit mereu să țină pasul cu segmentul căruia i se adresează.

Pentru anul acesta asistăm la o schimbare de generație, căci vor fi oferite modele cu cadru noi, cu roți de 29 și 27.5. De asemenea, pentru oraș, cei de la Cross au o ofertă atractivă prin prisma echipării și al prețului.

Modelul de top de anul acesta va purta denumriea de Extreme. Va avea roți de 27.5 inch, un sistem de transmisie Shimano XT și frâne din aceeași gamă, furcă Rock Shox Reba și unele componente de la Crank Brothers (pipă și ghidon) sau FSA (tijă de șa). Pentru bulgari acesta este unul dintre cele mai bine echipate modele lansate pe piață până în prezent.

cross-eurobike-2015-2În segmentul 29er vom asista de asemenea la schimbarea de gamă. Noua bicicletă va purta denumirea de Fusion, va avea un cadru mai simplu construit decât modelul BigFoot 29er spre exemplu, însă va fi ceva mai ușor. Modelul de top din gama Fusion va fi echipat cu componente mid-level, din care putem menționa un sistem de transmisie Shimano Deore/Alivio, o furcă RockShox pe arc sau anvelope Continental.

cross-eurobike-2015-1Nici fetele nu au fost uitate, căci Cross va avea un model dedicat pentru acestea, inclus tot în gama Fusion. Va rula pe roți de 27.5 inch și va avea un cadru cu o construcție specială, care va facilita mult accesul pe bicicletă, printr-un top tube curbat.

cross-eurobike-2015-3Pentru trekking, modelul Legend va fi echipat cu componente din gama Shimano SLX/Deore și va fi completat de un model electric, botezat Elegera (în fundal), conceput pentru deplasarea în oraș.

cross-eurobike-2015-4Bicicletele fixie/single speed nu vor lipsi din meniul producătorului bulgar, modelele Urban și Spria beneficiind de finisaje foarte bune pentru cadru. Nici design-ul modelului Urban nu este de ignorat, căci formele unduite combinate cu cele dreptunghice crează un efect vizual interesant.

Mai multe informații despre toate echipările acestor modele, cât și disponibilitatea lor în România, vor fi făcute publice de către importator în curând.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 14 =