Acum citesti
Cu Schwalbe Tire Booster montăm anvelopele oriunde şi oricând

schwalbe-tire-booster-portable-high-pressure-air-canister-tubeless-mounting-2 (1)Deşi roţile tubeless sunt deja printre noi de mulţi ani, eu personal şi bănuiesc că mulţi alţii suntem dependenţi de un compresor puternic pentru a le monta. E adevărat, unele merg şi cu pompa, dar e mai mult un noroc nu o certitudine. Iar un compresor nu e mereu la îndemână, plus că angajaţii de la vulcanizări nu sunt foarte cooperanţi cu bicicliştii, nici măcar pe bani (jur că nu am înţeles de ce, că eu le dau 10 lei să umfle două roţi dar tot au atitudinea aia că îşi pierd timpul cu mine).

În fine, ideea e că o soluţie tehnică pentru a aşeza anvelopele pe jantă acasă sau chiar pe teren la maşină înaintea turei este binevenită. Există deja pe piaţă pompe speciale cu rezervor auxiliar, dar preţul lor este extrem de mare. Schwalbe şi Airshot au conceput un dispozitiv mult mai simplu cu care să facem acest lucru. Tire Booster este practic un recipient metalic în care comprimăm cu pompa de podea 11 bar (160 psi), după care cu ajutorul furtunului şi valvei dăm drumul presiunii pentru a ne aşeza pe jantă anvelopa. O facilitate interesantă este că se înfiletează pe valvă, ceea ce face mai uşor de umflat acele anvelope mai reticente, care necesită scoaterea interiorului valvei afară pentru a avea o presiune mai mare a aerului pe intrare.

schwalbe-tire-booster-portable-high-pressure-air-canister-tubeless-mounting-1Tire Booster se umflă cu o pompă de podea sau orice altă pompă care poate să introducă 11 bar. Greutatea este de 435 g şi va fi disponibil atât sub marca Schwalbe cât şi Airshot la preţul de 59.90 Euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − six =