Acum citesti
Cum a fost proiecția Primei Evadări din 2011

Filmul a rulat timp de o oră. Stai să te întrebi câte cadre filmate ar încăpea în acest interval de timp? Multe! Și după cum ne șoptește organizatorul competiției, Daniel Sărdan, nu au putut include tot materialul filmat. Timpul zboară repede când te simți bine!

Pe lângă faptul că filmul a prezentat cursul întregii competiții, în care puteai să observi desfășurarea cursei, cei care l-au montat au fost suficient de inspirați încât să aleagă un soundtrack care să te țină conectat la imagini. Și au reușit cu adevărat să te determine să retrăiești momentele cursei. Sau mai mult, să vrei să participi chiar mâine la Prima Evadare.

Ceea ce mă face să cred că aceasta a fost cea mai amplă prezentare a vreunei competiții organizate vreodată în România și poate unul dintre cele mai lungi documentare de gen. Cele 60 de minute au reușit să stârnească aplauzele celor prezenți, chiar dacă anumite scene nu mi s-au părut printre cele mai potrivite (mă refer la cele preluate de la participanți). În orice caz, filmările din elicopter sau de pe traseu sunt spectacol, în deja consacratul stil al Primei Evadări, iar relatările unor competitori, delicioase.

Momentan nu este foarte clar dacă filmul va fi publicat sau va fi difuzat în cadrul unui eveniment asemănător.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − eight =