Acum citesti
Cum mai arată Dirtpark-ul Balaur

Zilele trecute am făcut o vizită Dirtpark-ului Balaur, din Corbeanca, localizat în Paradisul Verde. Proiectul a fost inițiat anul trecut, însă de la deschidere nu am mai auzit multe despre acesta. De la distanță totul pare neatins, rampele sunt la locul lor, însă marile schimbări le vezi de abia când te apropii.

Astfel, rampele mari sunt inaccesibile deoarece iarba a crescut pe ele și este evident că nu au mai fost folosite de foarte mult timp, în schimb cele mici au mai fost parcurse de localnici, deci sunt bătătorite corespunzător. Kicker-ele însă nu te mai aruncă așa cum o făceau înainte deci va fi nevoie de efort suplimentar pentru a putea ajunge pe landing sau pentru a sări cât mai sus.

O singură contrapantă mai poate fi utilizată și cele 3 gâlme de pământ rămase intacte sunt suficient de înalte încât să poți învăța pe ele un tabletop sau un whip, astfel încât să nu te expui unui risc prea mare (de a cădea prea de sus). De remarcat faptul că pragul parcului este călcat în principal de copii, reprezentând astfel în continuare o rampă bună de lansare pentru cei care vor să fie stăpâni pe controlul bicicletei în aer. Chiar și pentru începători este recomandat parcul cu facilitățile rămase, mai ales că intrarea este liberă. În două ore, reușești să mai înveți sau să îmbunătățăești tehnica și te pompezi suficient astfel încât să simți că ai făcut efort.

Pagina de facebook a dirtpark-ului poate fi accesată aici.

Dragoș Mitroi
Paradisul Verde, Corbeanca

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 19 =